Home » , » "Ιερά" παζάρια προς άγρα δεξιών ψηφοφόρων

"Ιερά" παζάρια προς άγρα δεξιών ψηφοφόρων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 8:47 μ.μ.

Την αποκλειστική είδηση μας την γνωστοποιεί σήμερα δημοσίευμα της "ΕφΣυν". Απ' αυτή ενημερωνόμαστε ο πρωθυπουργός βλέποντας την κυβερνητική φθορά και προδίδοντας το άγχος του για τις εκλογές, έσπευσε να ζητήσει προεκλογική χείρα βοηθείας από την «Δεξιά του Κυρίου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος τυγχάνει να είναι και γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου -το Νο2 δηλαδή του Μεγάρου Μαξίμου- πριν από περίπου 10 ημέρες πραγματοποίησε μυστικό ραντεβού με τον Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών στην Πλάκα. Το αντικείμενο του παζαριού αναμενόμενο. "Στόχος του Κυρ. Μητσοτάκη ήταν να βρει βοήθεια από τη «Δεξιά του Κυρίου» εν όψει των επικείμενων εκλογών", αναφέρει το δημοσίευμα ενώ ο Ιερώνυμος  ζήτησε σαν αντάλλαγμα την μονιμοποίησης τεσσάρων χιλιάδων παπάδων, μέσω της αύξησης των οργανικών θέσεων από τις 6 χιλιάδες στις 10 χιλιάδες. 

 Πάντα κατά την ίδια πηγή "ο  Μητσοτάκης φέρεται να είπε στον Αρχιεπίσκοπο, κατά τη μυστική τους συνάντηση στην Πλάκα, ότι θα το λύσει αυτό το θέμα μετά τις εκλογές, αλλά ο κ. Ιερώνυμος εμφανίζεται να επιθυμεί να ολοκληρωθεί πιο άμεσα".

"Δούναι και λαβeίν", με απλά λόγια. Οπως ακριβώς το έλεγε ο Βασίλης Ραδαηλίδης;: "οι εξουσιαστές βάζουν στην υπηρεσία τους ακόμα και τον θεό", Λογικό είναι να κάνουν και τα χατίρια -με δικά μας χρήματα- των "εκπροσώπων επί γης του Υψιστου". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger