Home » , , » Με τον Ράμφο το φιλοσοφείν εστί μαλακίζειν

Με τον Ράμφο το φιλοσοφείν εστί μαλακίζειν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 | 11:17 π.μ.

Τώρα θα πείτε "εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... άλλο .. ασχολείται με κομμωτήρια" και θα έχετε δίκιο. 

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχοληθήκαμε και δεν ανακυκλώσαμε την είδηση με τον σχολιασμό που μας έστειλαν δυο αναγνώστες με την καινούργια αλητεία του "χαμαιτυπείου" του Σκά ο οποίος σε τηλεοπτική του εκπομπή παρουσίασε ένα βίντεο του 2018 με τρομοκρατημένους  πολίτες λόγω ατυχήματος, από το μετρό της Ρώμης, υπογραμμίζοντας  ότι πρόκειται για πρόσφατο βίντεο το οποίο παρουσιάζει  φοβισμένους Ουκρανούς που ψάχνουν καταφύγιο. ... από στόματος κοράκου κρα.

Θα ασχοληθούμε όπως τηλεγραφικά με το επόμενο ηλεκτρονικό μήνυμα που πήραμε και το βιντεάκι που το συνοδεύει. Ο επιστολογράφος μας, μας γράφει: "Με τον Ράμφο το φιλοσοφείν εστί μαλακίζειν. Η γνώμη σας;"

Αλήθεια τί να γράψουμε για τον "διανοούμενο" Στέλιο Ράμφο; Τον θυμόμαστε στο παρελθόν να αντιγράφει λεξιλόγιο Πάγκαλου και να διαπιστώνει  ότι "ο κορωνοϊός μπορεί να εξελιχθεί σε ευλογία".  Μετά μας είπε ότι ο Τσίπρας έχει "μειωμένο ανδρισμό", γιατί δεν φοράει γραβάτα κάτι που για τον ίδιο "είναι πολύ κρίσιμο. Διότι, εάν η γραβάτα συμβολίζει το ανδρικό γεννητικό μόριο, το οποίο οι πετυχημένοι γραβατωμένοι της ζωής ανεμίζουν ως ένδειξη ταυτότητας",

Τώρα τον ακούμε να μας λέει ότι: "Δεν είναι τυχαίο ότι ο τρόπος με τον οποίο ζει ο Πούτιν και έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπο του. Εχει μια τέτοια νεανικότητα και είναι τέτοιο τσιτωμένο το πρόσωπο του ώστε κάτι έχει κάνει και το διατηρεί μ αυτό τον τρόπο. Εχει ανάγκη να νεάζει. Και όταν έχεις ανάγκη να νεάζεις έχει και την ανάγκη να δέρνεις κι όλας".

Αν είναι κάτι στο οποίο πρέπει να αναρωτηθούμε είναι για την στάση της κοπέλας δημοσιογράφου η οποία τον ακούει αποσβολωμένη. Αλήθεια τί να σκέπτεται;: Τι καταπληκτικές φιλοσοφίες ακούω, ή με τι απίστευτο μαλάκα έχω μπλέξει;    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger