Home » , » Στην Ουκρανία έγινε πραξικόπημα των ναζί

Στην Ουκρανία έγινε πραξικόπημα των ναζί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 | 4:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Στην Ουκρανία έγινε πραξικόπημα των ναζί. Όπως στην Ελλάδα παλαιοτέρα της έδωσαν το όνομα επανάσταση της έδωσαν μάλιστα και χρώμα πορτοκαλί.

Μόλις πήραν την εξουσία οι ναζί έκαναν ότι όλοι οι ναζί: Σκότωναν όλους τους άλλους. Πολιτικούς αντιπάλους, μειονότητες κάθε είδους.

Στη χώρα υπήρχε μια μειονότητα που στα Ανατολικά και την Κριμαία είναι πλειοψηφία. Οι Ρώσοι. Συνόρευαν με τη Ρωσία που είναι ισχυρή χώρα. Οι Ρώσοι λοιπόν δεν είχαν διάθεση να καθίσουν να τους σφάζουν οι ναζί.

Αυτοί της Κριμαίας έκαναν δημοψήφισμα και την έκαναν από την Ουκρανία. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να κάνουν Λαϊκή Δημοκρατία. Γιατί είναι δικαίωμα κάθε λαού να ζει ανεξάρτητος και ελεύθερος. Πόσο μάλλον όταν η χώρα στην οποία κατοικεί παραβιάζει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

Οι ναζί όμως δεν ήθελαν καν να ζουν οι Ρώσοι. Όπως κάθε ναζί, δεν κάθονται στ’ αυγά τους να κοιτάξουν τα χάλια τους, θέλουν εξοπλισμούς και πόλεμο.

Επειδή η Ρωσία παραείναι δυνατή, οι Ουκρανοί ναζί παρά τους εξοπλισμούς κατάλαβαν πως θέλουν βοήθεια.

Για κακή τύχη της ανθρωπότητας οι ΗΠΑ, η πιο ισχυρή χώρα και αντίπαλος της Ρωσίας, έχει Πρόεδρο ένα ηλίθιο, διαφθαρμένο κι αδίστακτο κάθαρμα. Ένα καθίκι που σκοπό έχει να κάνει όσο το δυνατό περισσότερες επεμβάσεις μπορεί.

Οι Αμερικάνοι θυμούνται τη Γιουγκοσλαβία; Με υπογραφή των Ευρωπαίων και φυσικά του δικού μας αποστάτη και καθάρματος, διαλύθηκε. Ο Μιλόσεβιτς, Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, αθωώθηκε μετά θάνατον από τις συκοφαντίες της CIA, ενώ οι Σέρβοι άμαχοι βομβαρδίστηκαν με βλήματα ουρανίου. Τα θυμούνται κάποιοι;

Ενώ λοιπόν οι ΗΠΑ έχουν κάνει τρις χειρότερα, λένε κακό τον Πούτιν που πάει απλά να καπελώσει τις Λαϊκές Δημοκρατίες.

Κι εδώ θέλουμε να μπούμε κι εμείς! Να χάσουμε τουρίστες, χρήματα, αυγά και πασχάλια. Αυτό που έγινε, η αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών συμφέρει την Ελλάδα. Γιατί ίσως οι ναζί της Ουκρανίας πάρουν τον πούλο και γλυτώσει η Ελληνική μειονότητα που είναι κάπου 90 χιλιάδες, μπορεί και παραπάνω. Αλλιώς μπορεί κι αυτή να κάνει κράτος.

Κάποιοι λοιπόν λένε τι διαφορετικό έκανε η Τουρκία στην Κύπρο; Βομβάρδισε συμμαχική χώρα ενώ και οι δυο ήμασταν στο ΝΑΤΟ; Βέβαια στην Κύπρο έφταιξαν οι δικοί μας οι ναζί – χαζοί. Γιατί, αν δεν έκαναν το πραξικόπημα με τις ευλογίες των ΗΠΑ, δε θα εισέβαλλαν οι Τούρκοι πάλι με τις ευλογίες των ΗΠΑ!

Εκείνο που θα έπρεπε να κάνει κάθε κράτος ήταν να κοιτάξει την ευημερία των πολιτών του. Αν υπήρχε ισονομία και ευμάρεια, κανείς δεν θα ήταν χαζός να φύγει. Οι ναζί της Ουκρανίας πήγαιναν γυρεύοντας.

Όπως κι άλλοι. Αρχίζει μια νέα παγκόσμια κούρσα εξοπλισμών. Η οποία οδηγεί μόνο σε δυο μονοπάτια. Ή αυτό της χρεοκοπίας ή αυτό του πολέμου. Πάρτε το δρόμο της Ειρήνης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Φεβρουαρίου 2022 στις 1:48 μ.μ.

Μitsos 175!!!
Ευτυχως εβαλες τα σωστα περιστατικα στις ραγες!

Γιατι παρα πολυς κοσμος κανει σχολιασμο χωρις να γνωριζει τι συμβαινει εκει! Και μην νομιζουν
Οτι η φωτογραφία είναι φωτομοντάζ!!
Τα εχω δει απο κοντα αυτα! Ειναι αληθινα περα ως περα.
Και μετα εχεις το κκε να βγαζει ανακοινωσεις με το γνωστο κειμενο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger