Home » , » Και πάλι για έναν πολιτικάντη αστοιχείωτο, ανιστόρητο, πατριδοκάπηλο, ακροδεξιό, που λέγεται Α. Γεωργιάδη.

Και πάλι για έναν πολιτικάντη αστοιχείωτο, ανιστόρητο, πατριδοκάπηλο, ακροδεξιό, που λέγεται Α. Γεωργιάδη.

Από giorgis , Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 | 5:23 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Η πιο καλή επιβεβαίωση στα όσα γράφαμε πριν μερικές μέρες, στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Τα social media τους χαλάνε την «αλφαδιά»", μας έρχεται σήμερα από την υποδοχή που είχε από τους χρήστες του twitter το βιντεάκι στο οποίο σχολιάζονται οι παπαριές που είπε σε εκπομπή του Σκάι ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Καταντάει κουραστικό να ασχολούμαστε τόσο συχνά με ένα αστοιχείωτο, ανιστόρητο, πατριδοκάπηλο, ακροδεξιό άτομο, το οποίο λέει εξωφρενικά ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει, αλλά δυστυχώς αυτός ο τύπος είναι πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος, και οι αποφάσεις του καθορίζουν την καθημερινή μας ζωή.

Μας είπε, λοιπόν, ο Γεωργιάδης, για τους Ελληνες που "γκρινιάζουν όλη την ώρα", καθώς δεν αντιλαμβάνονται την "αλήθεια ότι η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από τους άλλους". Πρόσθεσε ότι οι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει ακρίβεια στην αγορά καθώς δεν χρησιμοποιούν "την εφαρμογή που έχουν φτιάξει" για να κερδίζουν λεφτά, σας παραπέμπουμε στα σχόλια των χρηστών του μέσου. Είναι πιο καίρια από όποια τοποθέτηση θα μπορούσαμε κα κάνουμε εμείς.

Σ' αυτό που θέλουμε να τοποθετηθούμε είναι στο πιπίλισμα μιας καραμέλας των δεξιών που χρόνια τώρα δεν λέει να λιώσει και την παρακολουθήσαμε πάλι από τον πρώην πωλητή "θαυματουργών γιλέκων" και τώρα παραγωγό και προωθητή σανού για τα γαλάζια αιγοπρόβατα. 

"Για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει την βασική ευθύνη", μας είπε το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη. Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε την "διάγνωση" του Κύρτσου ότι ο "Γεωργιάδης τα έχει χαμένα και λέει ανοησίες" και να έληγε. 

Θα κάνουμε όμως μια τηλεγραφική τοποθέτηση. Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας τώρα να μιλήσουμε αναλυτικά για το πώς δημιουργείται η λανθασμένη συνείδηση των μαζών, που έγραφε ο Μαρξ,, πώς μανιπιουλάρονται, τα μυαλά των ανθρώπων όπως ανέλυε ο Αντόνιο Γκράμσι ή πώς επιτυγχάνεται η "κατασκευή υπηκόων", όπως περιγράφει σε ένα καταπληκτικό δοκίμιο του ο Αυστριακός  συγγραφέας, Ράουτερ, Ε. Α.

Θα γράψουμε μόνο το απλό: Για να επιβάλεις "ιδεολογική ηγεμονία", πρέπει να έχεις στην διάθεση σου τους μηχανισμούς που θα το κάνουν αυτό κατορθωτό. 

Κι αυτοί βρισκόταν και βρίσκονται πάντα κάτω απ' τον απόλυτο έλεγχο της δεξιάς. Γι' αυτό και η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα έχοντας διαχρονικά στα χέρια της Εκπαίδευση, ΜΜΕ, Θρησκεία κατόρθωσε να δεσπόζουν οι όποιες πολιτικές, ηθικές, και πολιτιστικές αντιλήψεις της. 

Αυτά τα λίγα σαν απάντηση στις γελοιότητες του τηλέμπορα ακροδεξιού υπουργό ότι δήθεν η "ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, φταίει για όλα τα προβλήματα της χώρας μας", συμπληρωματικά σε όσα είχαμε γράψει σε άλλες παρόμοιες μαλακίες που είπε πρόσφατα.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:36 μ.μ.

Το θεμα δεν ειναι τι λεει και πώς τα λεει.Τουλαχιστον ξεχωριζουν οι πανηλιθιοι,οταν τον πιστευουν.Το προβλημαειναι οτι αυτα τα σιχαμενα τιποτε τα πληρωνουμε κι'ολας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger