Home » , » Οταν ο Μητσοτάκης από "εξοργισμένος" μετατρέπεται σε "αγαπησιάρης" - Αν υπήρχε ξεφτιλιστόμετρο η Ν.Δ. θα το είχε τερματίσει.

Οταν ο Μητσοτάκης από "εξοργισμένος" μετατρέπεται σε "αγαπησιάρης" - Αν υπήρχε ξεφτιλιστόμετρο η Ν.Δ. θα το είχε τερματίσει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 | 11:56 μ.μ.

Τι είναι τούτοι ωρέ!!! Δεν φτάνει το ότι είναι απίστευτα υποκριτές, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!! Μιλάμε ότι δεν τους ενδιαφέρει ότι και στα μάτια κάποιων σοβαρών -αν υπάρχουν τέτοιοι- ψηφοφόρων του κυβερνητικού κόμματος γίνονται ρόμπες.

Θυμάστε πριν λίγο καιρό όταν σύμφωνα με την αρθρογραφία, ο Μητσοτάκης, παρουσιαζόταν "εξοργισμένος" με τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  Σπήλιος Λιβανός όταν κυκλοφόρησε το βίντεο όπου εμφανιζόταν μαζί με το δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρου Δούκα να "απολαμβάνουν" το γεγονός ότι "γύρισαν το εκλογικό παιχνίδι" μετά  τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007, όταν μοίραζαν κρατικά χρήματα με το τσουβάλι σε όσους έλεγαν Καλημέρα και έτσι η Ν.Δ κέρδισε τις εκλογές; Είχε ξεσηκωθεί σάλος τότε και ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να αποπέμψει από την κυβέρνησή του, τον Λιβανό.

Εντάξει, πέρασαν αρκετές μέρες από τότε και ο "εξοργισμένος" Μητσοτάκης μεταβλήθηκε σε "αγαπησιάρης", όσο αφορά τον "ψηφολέκτη" και βουλευτή του κόμματός του Σπήλιο Λιβανό.  Οπως μας ενημερώνει από την στήλη του στην Καθημερινή ο δημοσιογράφος   Σταύρος Παπαντωνίου, εκδηλώνει ο πρωθυπουργός αυτή την μεταστροφή των αισθημάτων του  αναθέτοντας στον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, πιο προσοδοφόρο πόστο.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της "Κ":

Τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ θα καταλάβει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης «επανέρχεται», τόσο συμβολικά όσο και τυπικά, καθώς η θέση που αναλαμβάνει είναι σημαντική και γίνεται ακόμη σημαντικότερη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της παγκόσμιας αναταραχής.

Αν υπήρχε ξεφτιλιστόμετρο θα το είχαν τερματίσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger