Home » , » Ήταν καλή η πίτσα; Να βάλω κι άλλη;

Ήταν καλή η πίτσα; Να βάλω κι άλλη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 | 11:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όπως ακριβώς είχαμε πει, ήρθε «πίτσα» με τη ΝΔ, αλλά όχι για τον Τσίπρα, για τους βλάκες με περικεφαλαία, που ψήφισαν αδίστακτους εγκληματίες. Ήταν καλή η πίτσα, γαλάζια λούμπεν ζωντόβολα; Θέλετε άλλη; Τους έπεσε βαριά.

Η ακρίβεια στη Μαύρη Αγορά σαρώνει. Πολέμους στον πλανήτη έχουμε συνέχεια, το πετρέλαιο στο παρελθόν είχε ανεβεί τόσο και περισσότερο, αλλά τέτοιο πληθωρισμό, μόνο με Μητσοτάκη, για τον πολύ απλό λόγο πως τις τιμές τις καθορίζουν λίγοι μαυραγορίτες.

Μια χούφτα ολιγάρχες κανονίζουν την τιμή της βενζίνης και του ρεύματος στην Ελλάδα. Κάτι πειρατές, κάτι εγκληματίες, που μπροστά στο κέρδος τους πατάνε κυριολεκτικά επί πτωμάτων.

Για να λένε τα πουλημένα ΜΜΕ πως η διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονοψήφια, η ΝΔ καταποντίζεται και θα πάρει κάτω από 20% στις εκλογές. Μπορεί σαν το Λοβέρδο από πρώτη στα γκάλοπ, να καταλήξει 3η και καταϊδρωμένη. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, αφού πολλοί δεν θα προλάβουν τις εκλογές, θα πάνε από πείνα.

Έχουμε από πάνω και τα καθίκια τύπου Μπουμπούκου, που μας ειρωνεύονται. Αυτούς πρέπει να κλωτσάμε τον αέρα και κατά τύχη να τους πετυχαίνουμε. Να εξοστρακίζεται καμιά πέτρα τίποτα περιττώματα για να δένουν με τη σκατοψυχία τους.

Μόνο σαδομαζοχιστές ναζί και πλούσια παράσιτα είναι ικανοποιημένα με το Μητσοτάκη. Το νέο Μνημόνιο είναι ήδη εδώ «ενωμένο - δυνατό». Είναι το νέο πλιάτσικο που όμοιό του βρίσκουμε μόνο σε περιπτώσεις που μπαίνουν στην πόλη οι εχθροί, παίρνοντας ακόμα και τα πόμολα.

Πρόφαση για το νέο γύρο λεηλασίας είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, όπως πρόφαση για δικτατορία ήταν ο κορωνοϊός. Περάσαμε και τους 27.000 νεκρούς (27.029) πάμε για νέο ρεκόρ νεκρών συνταξιούχων, κι ο δεξιός ψάλτης κλαίει από τα γέλια. Στους πόσους νεκρούς είχε δακρύσει ο κροκόδειλος και στους πόσους νεκρούς κάνει την πάπια; Μας έλεγε πως «αν δεν παίρναμε μέτρα, θα είχαμε 13.685 νεκρούς».

Τα μέτρα της κυβέρνησης καθαρμάτων απέδωσαν, πέθαναν οι διπλάσιοι και συνεχίζουν. Έδιωξαν γιατρούς, κλείσανε νοσοκομεία, έκλεψαν, έκαναν ό,τι μπορούσαν να για φύγουν από τη μέση οι συνταξιούχοι. Τώρα βγάζουμε τις μάσκες, γιατί ο τουρίστας βαρέθηκε το φερετζέ. Θέλει να βλέπει τα πρόσωπα των ηλιθίων που ψηφίζουν τον αφανισμό τους, για να σπάει μεγαλύτερη πλάκα. Άσε που δεν γίνεται προεκλογικός αγώνας με μάσκες.

Μετά την πανδημία λοιπόν οι τιμές κατοχής. Δεν είναι τυχαίο, δεν είναι γκαντεμιά. Λέγεται νεοφιλελευθερισμός, κι αν δεν ήταν πετσωμένα τα ΜΜΕ, θα είχαν ξεσκίσει τα γαλάζια αποβράσματα και για την απάνθρωπη πολιτική τους και για τα μυριάδες σκάνδαλα.

Χώρια ο ναζισμός. Θέλουν να αθωώσουν και τους δολοφόνους του Ζακ. Αν γίνει κάτι τέτοιο εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Γιατί όταν οι ναζί ξεσαλώνουν θρηνούμε θύματα.

Μια απολυμαντική φωτιά στα ακροδεξιά κρατικά και παρακρατικά μπουρδέλα θα ήταν η πρέπουσα απάντηση, εμείς όμως είμαστε κατά της βίας. Αρκούμαστε λοιπόν να φάμε την πίτσα που οι ίδιοι παραγγείλαμε. Στο μέλλον να προσέχουμε τι τρώμε, τι δεν τρώμε, τι ψηφίζουμε και τι ανεχόμαστε. Πίτσα; Είναι λίγο ακριβή, αλλά μεγάλη. Έχει κι άλλη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger