Home » , » Ο Ζαραλίκος περνάει "πριονοκορδέλα" κυβερνητικό παπαγαλάκι του Αλαφούζου

Ο Ζαραλίκος περνάει "πριονοκορδέλα" κυβερνητικό παπαγαλάκι του Αλαφούζου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 | 9:19 μ.μ.


Στον βούρκο των ΜΜΕ του Αλαφούζου υπάρχουν πολλά σαπρόφυτα. Σημειωτέον μάλιστα ότι η μπόχα και η σαπίλα ορισμένων που θήτευσαν σ' αυτό το χαμαιτυπείο, ενθουσίασε το κυβερνητικό κόμμα και τους δεξιούς ψηφοφόρους και έτσι βλέπουμε  να "κοσμούν" τον βάλτο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., Μπάμπης ο Σουγιάς  και μέχρι προ τινός ο γραφικός Μπογδάνος. 

Βουλαρίνος, Πορτοσάλτε, και Οικονόμου τους αναπληρώνουν όμως εντελώς επάξια, Ειδικά ο Δημήτρης Οικονόμου, έχει δόκτορά απ' το Πανεπιστήμιου Γκέμπελς. Πρόχειρα θυμόμαστε το πώς δικαιολόγησε τους μπάτσους όταν είχαν σακατέψει στο ξύλο την οικογένεια Ινδαρέ (βλέπε διπλανή εικόνα).

Γράφουμε τα παραπάνω απολαμβάνοντας την "πριονοκορδέλα" απ' την οποία πέρασε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος το κυβερνητικό παπαγαλάκι. Θέλησε ο Οικονόμου να πετάξει την "εξυπνάδα" του σχετικά με την συναυλία ειρήνης που οργανώνεται την Τρίτη στα Προπύλαια. Εφαγε όμως τέτοιο "κράξιμο" από τους χρήστες του twitter, με αποτέλεσμα σαν μοναδική αντίδραση από τον υπάλληλο του Αλαφούζου να μπλοκάρει μια σειρά απ' αυτούς. Ας πρόσεχε.  

Και επειδή έχουν υπάρξει αρκετά σχόλια για την συναυλία της Τρίτης, θεωρούμε εύστοχο το ερώτημα που θέτει σε twit του ο Κώστας Βαξεβάνης:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger