Home » , » Τάδε έφη Αδωνης (Βίντεο)

Τάδε έφη Αδωνης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 | 8:12 μ.μ.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, το να έχει το κυβερνητικό κόμμα αντιπρόεδρο, έναν πρώην γραφικό πωλητή θαυματουργών νανογιλέκων και έντυπης σαβουροπραμάτειας, όπως και το να στελεχώνει το "επιτελικό κράτος" ένας παραγωγός και προωθητής κουτόχορτου για τα γαλάζια γίδια, δεν είναι μόνο για να το γελάς.

Εντάξει να σατιρίζεις τις απιθανότητες του Γεωργιάδη και να χλευάζεις τις μεγαλειώδης κωλοτούμπες του. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει όμως, ότι ο Μπουμπούκος είναι ένα πρόσωπο που ρυθμίζει την καθημερινότητα μας. (Με την έγκριση ενός μέρους του εκλογικού σώματος, για να μην ξεχνιόμαστε). 

Δεν ξέρουμε σε ποιο χρόνο διαδραματίστηκε ο παρακάτω διάλογος που παρακολουθούμε στο βίντεο που ανάσυρε από το αρχείο του ο χρήστης του twitter Ιερώνυμος boss

Ας ακούσουμε το κυβερνητικό στέλεχος τι μας έλεγε, Αξίζει τον κόπο. Επίσης το σκίτσο που δημιούργησε και παρέθεσε άλλο χρήστης του μέσου, για να το σχολιάσει τις απόψεις του "κ" αντιπροέδρου, νομίζουμε ότι κάνει περιττό το να γράψουμε κάτι περισσότερο εμείς.

Αν πιστεύαμε κι εμείς σε μεταφυσικές δοξασίες, σίγουρα θα σταυροκοπιόμαστε και θα αναφωνούσαμε "Ελα Χριστέ και Παναγιά", όπως είναι η αντίδραση του Γεωργιάδη με την οποία συνοδεύει τις εκτιμήσεις του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger