Home » , » Περί ραδιενέργειας

Περί ραδιενέργειας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 | 7:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν υπάρχουν χάπια που να προστατεύουν από τη ραδιενέργεια συνολικά. Γιατί; «Ραδιενέργεια είναι το φαινόμενο της εκπομπής σωματιδίων ή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τους πυρήνες ορισμένων χημικών στοιχείων, που γι' αυτό το λόγο ονομάζονται ραδιενεργά».

Δεν υπάρχει εμβόλιο, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, δεν υπάρχει φάρμακο. Τα πάντα εξαρτώνται από δόση που θα λάβει ο οργανισμός. Συγκεκριμένα χάπια προστατεύουν μόνο το θυρεοειδή από πολύ συγκεκριμένη ακτινοβολία. Αν λάβετε μεγάλη δόση, βρείτε ένα πλάτανο και χαιρετήστε τον.

«Πυρηνικός Πόλεμος. Οι βιολογικές συνέπειες του στον άνθρωπο» είναι ένα βιβλίο που υπάρχει η τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη των Σοβιετικών Ιατρών. «Το καθήκον μας είναι να παλεύουμε για την πρόληψη του πυρηνικού πολέμου, για την υγεία και την ευτυχία του ανθρώπου» είναι ο τίτλος του α’ κεφαλαίου όπου μέσα αναφέρεται πως στα 5.000 χρόνια Ιστορίας 15.513 πόλεμοι (ως το 1984) στοίχισαν 4 δισεκατομμύρια ζωές.

Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση. Να πω πρώτα να μην βλέπουμε τηλεοπτικούς βόθρους γιατί λένε χυδαία ψέματα. Αντ1: Όταν πέφτει βόμβα σε ένα κτήριο, δε μένει τζάμι. Δείτε Συρία. Λέτε παραμύθια και δείχνετε εντελώς (και αφελώς) κατασκευασμένες εικόνες και video. Star: Αν θέλετε να δείτε αληθινούς αρουραίους, δείτε τη φάτσα σας στον καθρέφτη. Μέγα: Ευαγγελάτο, έχουμε δει καλύτερα γραφικά σε άλλα παιχνίδια. Πες καμιά αλήθεια, έτσι για αλλαγή. Μετά γιατί βλέπουν OPEN. Γιατί έχει το «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε δημοσιογράφους. Την άλλη άποψη, το διαφορετικό παραμύθι, τη σύγκρουση απόψεων. Κλείνει η παρένθεση.

Προφανώς και δε συμφέρει κανένα, ακόμα και τους ναζί να τιναχτεί πυρηνικό εργοστάσιο δίπλα τους. Αλλιώς θα το είχαν κάνει. Επιστήμονας εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας πως δεν είναι εύκολο να γίνει ένα νέο Τσερνομπίλ ακόμα κι αν κοπεί εντελώς το ρεύμα στον αντιδραστήρα. Πράγμα απόλυτα λογικό. Οι Ουκρανοί ναζί επομένως λένε ψέματα. Χρησιμοποιούν και αυτό το φόβο για να κάνουν προπαγάνδα. Εδώ να πούμε επίσης κάτι για τους ειρηνιστές από τα Lidl. Ειρηνιστής σημαίνει δε θέλω πόλεμο, δε σημαίνει θέλω να γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος, επειδή μπούκαραν οι Ρώσοι στην Ουκρανία. Μην παίζετε το πουλάκι σας, γιατί θα μας πάρετε όλους στο λαιμό σας.

Ανησυχώ περισσότερο για τα πυρηνικά που είναι πολύ κοντύτερα από την Ουκρανία. Είναι γεγονός πως σε Ελλάδα – Τουρκία έχουν σταθμεύσει και πιθανότατα έχουμε ακόμα Αμερικανικά πυρηνικά. Αυτό δεν είναι καλό. Μπορεί να γίνουμε στόχος, οπότε κατανοούμε πως υπάρχει ένας ακόμα λόγος να μην πάμε γυρεύοντας. Ακόμα χειρότερα είναι τα πλοία και υποβρύχια που σουλατσάρουν στο Αιγαίο, κι έχουν πυρηνικούς αντιδραστήρες για να κινούνται. Αν ένα από αυτά χτυπηθεί με συμβατικά όπλα, τι ακριβώς θα γίνει στο Αιγαίο; Ούτε στα ψάρια του δε θα ανήκει. Μήπως να τους λέγαμε «μακριά από μας»; «Πάτε Αλάσκα που συνορεύετε κιόλας»; Πηδήξαμε τον Ειρηνικό με τη Φουκουσίμα και τις πυρηνικές δοκιμές, σειρά της Μεσογείου τώρα. Μπάνιο σε ραδιενεργά νερά. Ό,τι πρέπει να βουτήξει ο Κούλης. Η ραδιενέργεια βέβαια σκοτώνει τους πάντες. Δε θα ρωτήσει φρονήματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger