Home » , » Ενδιαφέρουσα δημόσια αντιπαράθεση Λιάτσου - Ευαγγελάτου για τα face news που μεταδίδονται

Ενδιαφέρουσα δημόσια αντιπαράθεση Λιάτσου - Ευαγγελάτου για τα face news που μεταδίδονται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 | 8:03 μ.μ.

Πλεονασμός να γράφουμε ότι πέρα από τις μάχες που διεξάγονται στην Ουκρανία, ταυτόχρονα ανάμεσα στα αντιμαχόμενα μέλη υπάρχει ένας πόλεμος προπαγάνδας με την αλήθεια να δολοφονείτε καθημερινά, 
Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ εξαγοράζονται, πηγές ενημέρωσης φιμώνονται και γενικά υπάρχει ένα καθεστώς που πρέπει να μας κάνει όλους επιφυλακτικούς σχετικά με την βασιμότητα των ειδήσεων που κυκλοφορούν από τα πολεμικά μέτωπα.

Αγνοούμε προφανώς για την επαγγελματική ακεραιότητα του ανταποκριτή του Mega στη Μόσχα, Δημήτρη Λιάτσου. Να σημειώσουμε πάντως ότι στον λογαριασμό που διατηρεί στο f/b παρουσιάζει μια εικόνα της εμπόλεμης περιοχής, εντελώς διαφορετική απ' αυτή που μας σερβίρουν συνήθως τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Σήμερα μάλιστα επιτίθεται ανοιχτά στη διοίκηση της ΕΡΤ, για τον τρόπο που παρουσιάζει τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, γράφοντας: "Ποιοι έχουν την ευθύνη για την κατάσταση; Ποιος και με ποιο δικαίωμα εκθέτει το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα;". (Χωρίς να έχει ανταποκριτή το κρατικό κανάλι παρουσίαζε "ζωντανό" ρεπορτάζ από την Μόσχα. Θα είναι απίστευτο αν ισχύει αυτή η καταγγελία.)

Πολύ ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτηση του Δ. Λιάτσου, στο παρακάτω βίντεο, όπου απευθυνόμενος στον Ν. Ευαγγελάτο του είπε πως στέλνει βίντεο για τον πόλεμο στην Ουκρανία τα οποία τελικά δεν προβάλλονται, ενώ τόνισε ότι τα κανάλι προβάλλει fake news. 

Η αρχική αμηχανία και ο εκνευρισμός του παρουσιαστή του Mega είναι εμφανής στο παρακάτω βίντεο καθώς και η προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger