Home » , » Οι χαρές του Αντώνη

Οι χαρές του Αντώνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Απριλίου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γιατί χαίρεται ο Σαμαράς; Για τον ίδιο λόγο που χαίρονταν κι ο Μητσοτάκης όταν κατέρρεε ο Αντώνης. Γράφει η Ιντερνετική φωνή του.

Οι πληροφορίες μας δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: Οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα πρέπει να… μαγειρευτούν πολύ καλά για να δώσουν έστω και οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία. 

Όπερ σημαίνει ότι το κυβερνών κόμμα όχι απλά καταρρέει αλλά κάνει και πάταγο με την πτώση του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν έρθει στα χέρια τους μετρήσεις της κοινής γνώμης, τώρα που ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς ρεύματος και με τις αυξήσεις στο σούπερ μάρκετ. 

Και όχι μόνο μαυρίζει τον Μητσοτάκη, αλλά είναι τόσο δυναμική η απάντηση που δίνει ώστε θα εκπλαγούν πολλοί στη ΝΔ από τα αποτελέσματα των μετρήσεων αυτών. 

Τους τα λέγαμε και δεν το πίστευαν. Η ΝΔ χάνει τόσο γρήγορα τη δυναμική του 2019, χάνει τόσο γρήγορα δυνάμεις που δεν αποκλείει πλέον κανείς να είναι και… δεύτερο κόμμα όταν γίνουν εκλογές. 

Και δεν είναι ότι εντυπωσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ποσοστά του. Δεν έχουμε κανένα ρεύμα Τσίπρα που σαρώνει την κοινωνία. Έχουμε όμως ένα αντινεοδημοκρατικό ή μάλλον ένα αντιμητσοτακικό ρεύμα που παρασύρει τα πάντα. 

Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ μένει σε ποσοστά της τάξης του 23-25% η Νέα Δημοκρατία πέφτει και κάτω από αυτά.  

Κάτω από 25%; Εννοούν στα έγκυρα γιατί, στις εκλογές στο σύνολο είχε 23% και τώρα πάει για 13%,μην πω μονοψήφιο. «Μόνο» 20 μονάδες υπολογίζουν πως έχουν χάσει από τις εκλογές οι δεξιοί και τους έχει πιάσει κόψιμο.

Όταν κάποτε, επί Σαμαρά, οι μελλοντικές πετσωμένες δημοσκοπήσεις έδιναν μπροστά τη ΝΔ με 2%, εμείς γράφαμε «μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 8%». Έγιναν εκλογές και όντως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει την εξουσία με πάνω από 9 μονάδες. Σήμερα το μαγείρεμα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν νομίζω πως με τόσα λεφτά που πήραν, θα βγάλουν μπροστά το ΣΥΡΙΖΑ ακόμα κι αν προηγούνταν με 20 μονάδες. Εδώ ο κουμπάρος πήγε να μαγειρέψει το twitter, άσχετα αν έφαγε τα μούτρα του.

Λέμε και θα το λέμε συνέχεια. Δεν πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές τόσο γιατί ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει νοθεία με διάφορους τρόπους, όσο και γιατί, αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα τις ακύρωναν.

Στο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια κάνουν ό,τι μπορούν για να βγει πάλι η ΝΔ. Παρά τις προσπάθειες τους όμως, δε βλέπω να τα καταφέρνουν. Έχουν μαζευτεί πάρα πολλά.

Σκάνδαλα, χρέη, στασιμοπληθωρισμός, μαύρη αγορά... Η βόμβα του νέου μνημονίου θα σκάσει στα μούτρα των ρεφορμιστών. Να ελπίζω ότι τουλάχιστο αυτή τη φορά θα βάλουν το Μητσοτάκη φυλακή για τα μεγάλα και πολλά εγκλήματα του; Αστειεύεστε; Για το ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε. Κοιμούνται όρθιοι. Μόνο εμείς μπορούμε, μόνοι μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger