Home » , » Τους εγκληματίες πρέπει να τους ενδιαφέρει η επικοινωνία.

Τους εγκληματίες πρέπει να τους ενδιαφέρει η επικοινωνία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 | 8:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τελικά δεν είναι τι θα κάνεις, αλλά πως θα το κάνεις. Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε από τη σημερινή τρελή κατάσταση όχι μόνο στη Μπανανία μας, αλλά σε όλο τον πλανήτη.

Οι χειρότεροι εγκληματίες πολέμου, οι ΗΠΑ, ξεπλένονται στο αίμα που τρέχει στην Ουκρανία. «Εγκληματίας ο Πούτιν» είπε ο Νο1 εγκληματίας. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλαδή.

Ο προφήτης Ζαραλίκος έχει ενδιαφέρον video και για το θέμα του φανταστικού Διεθνούς Δικαίου, κι εμείς ρωτάμε το ζόμπι του Λευκού Οίκου που θέλει να μας πάρει όλους στον τάφο του, τι πρέπει να κάνουμε προκατόχους του για τα αμέτρητα εγκλήματα στους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους.

Θέλεις να παραβιάσεις όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, να βασανίσεις φριχτά, να σκοτώσεις μ’ απάνθρωπο τρόπο, να φυλακίσεις χωρίς δίκη; Βαφτίζεις τον άλλο «τρομοκράτη», τον κλείνεις στο Γκουαντάναμο, άσχετα, αν η CIA έχει εκπαιδεύσει αυτή τους χειρότερους τρομοκράτες τύπου Λάντεν.

Είναι πως θα το πεις. Βιάζει παιδάκια ο άλλος και λένε τα πλυντήρια «βρέθηκε στο μάτι στο κυκλώνα για το τίποτα»! Σκοτώνουν μπροστά στα μάτια μας το Ζακ, κι αυτοί λένε πως τάχα ήταν «οπλισμένος, μαστουρωμένος, κλέφτης»! Τρείς λέξεις, τρία άθλια ψέματα.

Κι αν πεις τίποτε, σε βουτάνε σαν τον Γεωργιανό και σε δέρνουν μερόνυχτα, να ομολογήσεις πως δεν είσαι Ινδιάνος! Ινδαρέ πως πάει; Τι θα ψηφίσεις; Πάλι Μητσοτάκη ψήφισε, να φας κι άλλες μες την κρεβατοκάμαρα σου αυτή τη φορά.

Οι Έλληνες εφοπλιστές μεταφέρουν το Ρωσικό πετρέλαιο και άλλα προϊόντα της Ρωσικής γης, όμως στα κανάλια τους κάνουν τους Ουκρανούς! Για τα λεφτά κάνουν τα πάντα ακόμα και θέατρο.

Η κυβέρνηση πέτυχε να σκοτώσει 28.000 περίπου συνταξιούχους με την απαξίωση του ΕΣΥ και πάει για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Πόσες συντάξεις έμειναν να φάνε οι κουμπάροι; Ποσό θέλω.

Ο στασιμοπληθωρισμός έχει σημειώσει κι αυτός ρεκόρ, όμως τα μηρυκαστικά μιλάνε για «ενίσχυση που θα δώσει κυβέρνηση». Να το πούμε παραστατικά: Ένας κλέφτης σου βουτά 100 ευρώ. Σου δίνει πίσω 1 ευρώ και σου λέει «ορίστε ρε, στα δίνω δανεικά, επειδή είμαι κουβαρντάς»! Κοροϊδία; Ληστεία μετά κοροϊδίας. Κι εδώ έχει μιλήσει ο προφήτης.

Είναι λοιπόν πως θα το πεις. Αυτό είναι η τέχνη.

Στο μεταξύ ο κόσμος λέει στο Μητσοτάκη «Μητσοτάκη γαμιέσαι». Οι δημοσκόποι το παίρνουν ως απόδειξη πως ο κόσμος γουστάρει τον Κούλη! Γιατί με ποιον κάνεις σεξ; Με κάποιον που δε σ’ αρέσει; Όχι βέβαια!

Είναι πως θα το πεις. Το νέο Μνημόνιο δεν το λένε. Μόνο το κάνουν, σίγα σιγά, όσο είμαστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα, που μας σερβίρουν. Κι όσο τρώμε το κουτόχορτο που μας ταΐζουν, τόσο αυτοί τρώνε τα λεφτά μας.

«ΔΕΗ, καλέ μου, ΔΕΗ, ΔΕΗ θα τρελαθώ
Ορέ και πώς να σε ξοφλήσω;
Για να πληρώσω τη ΔΕΗ, το σπίτι θα πουλήσω.
Τους φασίστες σαν κρεμάμε, όλοι ωραία θα παίρναμε
Όλοι ωραία θα περνάμε, τους φασίστες σαν κρεμάμε».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger