Home » , , » Αποφυλακίστηκε ο "Ινδιάνος" (Ο νεολαίος που είχε συλληφθεί για την επίθεση στον αστυνομικό στην Νέα Σμύρνη)- Ας θυμηθούμε την θρυλική Ισπανική οργάνωση GRAPO

Αποφυλακίστηκε ο "Ινδιάνος" (Ο νεολαίος που είχε συλληφθεί για την επίθεση στον αστυνομικό στην Νέα Σμύρνη)- Ας θυμηθούμε την θρυλική Ισπανική οργάνωση GRAPO

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 | 12:19 π.μ.

"Την άμεση αποφυλάκιση του συλληφθέντα με το ψευδώνυμο «Ινδιάνος» από την ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού στις 9 Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά από σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Αθηνών", μας πληροφορεί η ειδησεογραφία..

Το ότι είχαμε στις αρχές Σεπτέμβρη την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Κατέρρευσε εντελώς η ασφαλίτικη σκευωρία σε βάρος του "Ινδιάνου". - Για το έγκλημα σε βάρος του 6 μήνες φυλακισμένου αθώου πολίτη ποιος θα λογοδοτήσει;" μας απαλλάσσει από την διαδικασία να γράψουμε περισσότερα γι' αυτή την περίπτωση. 

Θυμίζουμε μόνο ότι υπάρχει άλλο ένα θύμα της ασττυνομικοδικαστικής αυτής σκευωρία που παραμένει φυλακισμένος/ Ο Ομηρος.  Επίσης να φέρουμε στην μνήμη σας ότι το βράδυ που έγιναν τα γνωστά επεισόδιά στην Νέα Σμύρνη δυο όροφοι του κτηρίου όπου στεγάζεται η ΓΑΔΑ είχαν μεταβληθεί σε χώρους βασανιστηρίων, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο και από ξένα έντυπα.

Από τους συλληφθέντες, λοιπόν, στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, εκτός από τον άγριο βασανισμό που δέχτηκε από μπάτσους ο Αρης Παπαζαχαριουδάκης, αρκετά ήταν τα άτομα -ανάμεσα τους και ανήλικοι- που κατάγγειλα την ¨περιποίηση" που δέχτηκαν από τους μπάτσους και η οποία περιλάμβανε, απειλές, βρισιές, ξεφτίλισμα, ξύλο.

Αναμφίβολα θα είναι ένα θετικό γεγονός η κατάρρευση της ασφαλίτικης σκευωρίας σε βάρος του επονομαζόμενου "Ινδιάνου" Εχει ανταλλακτική αξία όμως ο βασανισμός που υπέστη για σχεδόν 7 μήνες ένας ολοφάνερα, από την πρώτη στιγμή, αθώος συνάνθρωπος μας; Οι θύτες αυτού του εγκλήματος έχουν ονοματεπώνυμο, Δεν πρέπει να λογοδοτήσουν; 

Προφανώς δεν έχουμε την αφέλεια να περιμένουμε κάτι τέτοιο από την αστική δικαιοσύνη.  Ούτε λαϊκά δικαστήρια έχουμε, ενώ απουσιάζει από την χώρα μας μια οργάνωση όπως η θρυλική Ισπανική GRAPO η οποία στις δεκαετίες’80 και ’90 απέδιδε δικαιοσύνη σε κρατικούς αξιωματούχους οι οποίοι έστηνα σκευωρίες σε βάρος αγωνιστών αλλά και τυχαίων πολιτών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger