Home » , » Η Λαϊκή Δράση στην απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Η Λαϊκή Δράση στην απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 | 12:36 π.μ.

Από τα μέλη της Λαϊκής Δράσης / Ομάδα Κομμουνιστών, Αγωνιστών Αργολίδας, λάβαμε και παραθέτουμε:

Την Κυριακή 1η Μάη ως μια συμβολική, πρώτη πολιτική παρέμβαση της ομάδας μας στην Αργολίδα, καλούμε τους αγωνιστές/ριες της ευρύτερης περιοχής στο Ναύπλιο, σε εκδήλωση τιμής και μνήμης  από την Λαϊκή Δράση στο μνημείο των αλύγιστων και πρωτοπόρων κομμουνιστών της Ακροναυπλίας στις 10πμ.

Στην συνέχεια στηρίζουμε με την παρουσία μας την απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο στις 10 30πμ και καλούμε με την σειρά μας την νεολαία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους ,την μικρομεσαία αγροτιά και τους μετανάστες εργάτες γης, τα λαϊκά στρώματα της Αργολίδας να στηρίξουν το πρωτομαγιάτικο εργατικό κάλεσμα έμπρακτα, οργανωμένα, μαζικά και δυναμικά.

***

Η Πελοπόννησος  είναι γεμάτη και ζωντανή με την ιστορία του επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος στην πάλη και στον αγώνα για λευτεριά- ανεξαρτησία- λαοκρατία.

Αγρότες, φτωχοί εργάτες, οργανικό τμήμα του επαναστατικού ΚΚΕ μετέτρεψαν κατά την διάρκεια της εποποϊίας του 40-49 την Πελοπόννησο από προπύργιο της μαύρης αντίδρασης σε οχυρό του εθνικοαπελευθερωτικού- αντιφασιστικού αγώνα.  

Ο αγώνας για την ανασυγκρότηση του επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος, για να πάρει η φτωχομεσσαία αγροτιά και η εργατιά την ζωή της στα χέρια της, για να δρέψει τους καρπούς της παραγωγής μακριά από το παρασιτικό κεφάλαιο θα είναι διαρκής και δεν μπορεί παρά να έχει σαν στόχο την επαναστατική ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger