Home » , » Πολιτικά δρόμενα ... Από τον Στάσση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Πολιτικά δρόμενα ... Από τον Στάσση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 | 11:35 μ.μ.


Παραδινόμαστε! Δηλώνουμε την αδυναμία μας ώστε να εντοπίσουμε εκφράσεις ώστε να σχολιάσουμε με κόσμιο λεξιλόγιο την 'άριστη" λεηλασία δημοσίου χρήματος, που παρακολουθούμε καθημερινά. Μόνο εισαγγελέας σε λαϊκό δικαστήριο θα είχε την δυνατότητα να συντάξει και να αγορεύσει το πρέπον κατηγορητήριο και εκλεγμένα λαϊκά όργανα να καθορίσουν και να επιβάλλουν την ποινή στους υπευθύνους που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα, ληστεύοντας "νόμιμα" τον αιματηρά φορολογούμενο λαό.

Ας κάνουμε ένα άλλο σχόλιο σε ένα θέμα πιο προσιτό σε εμάς. 

Δεν αντιλαμβανόμαστε τα τόσο κακεντρεχή σχόλια που ακολούθησαν την είδηση της πρόσληψης του υιού της πρωθυπουργικής οικογένειας, στο να συντρέξει στο να επιτελέσει το καθήκοντα του ένας Ισπανός ευρωβουλευτής. 

Και μόνο που ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς θεώρησε ότι δεν υπήρχε στην χώρα του κατάλληλο άτομο όπως ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να προσλάβει σαν βοηθό, είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας πλημμυρίζει εθνική υπερηφάνεια.

Αλλωστε, όλοι εσείς που επικρίνατε αυτή την πρόσληψη, μήπως βιαστήκατε; Μπορεί ο κ. Κωνσταντίνος έχει αθέατα προσόντα;

 Η περίπτωσή του μας θυμίζει τις επιπλήξεις που δέχτηκε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, όταν εξασφάλισε ένα πλουσιοπάροχο μισθό στο γιο του πρώην γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, προσλαμβάνοντας τον σαν συνεργάτη της. Το ότι ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης, είχε κάποιες παρτίδες με την αξιότιμη Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με προϋπηρεσία εργαζόμενου στο ευρωκοινοβούλιο.

Πόσο μάλλον που ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαθέτει εντός από πανεπιστημιακό πτυχίο και οικογενειακές παραδόσεις εμπλοκής στην πολιτική ζωή του τόπου πολύ ανώτερες από εκείνες του Λ. Ζαγορίτη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger