Home » , » Μια μικρή νίκη

Μια μικρή νίκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Απριλίου 2022 | 7:24 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Αρχή Προσφύγων έκανε δεκτή την αίτηση του Σαϊντού Καμαρά για παροχή διεθνούς προστασίας. Ο Σαϊντού από τη Γουϊνέα, κινδύνευε με απέλαση μέχρι που η συμπαράσταση του κόσμου άλλαξε τα δεδομένα.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, σας ευχαριστώ για την αλληλεγγύη σας, ευχαριστώ όλα τα παιδιά απ’ το λύκειο του Αγίου Δημητρίου, τον διευθυντή μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πάρα πολύ» είχε πει ο Σαϊντού συγκινημένος βγαίνοντας από τη συζήτηση της προσφυγής του στις 30 Μαρτίου.

Ο Μητσοτάκης προσπάθησε να καπελώσει το θέμα. Αλλά θέλει ο ρατσιστής να κρυφτεί και τα τρολλ του δεν τον αφήνουν. Σήμερα λοιπόν θα απαντήσω στα ναζίδια. Θα μου πείτε «άδικος κόπος να απαντάς στα ασπόνδυλα». Τες πα.

Κάποιοι αλητήριοι των εγκληματικών συμμοριών της δεξιάς, εκφράζουν παράπονο γιατί ο πρόσφυγας δικαιώθηκε ενώ οι «Έλληνες πληρώνουν ακριβά το ρεύμα»!

Τι σχέση έχει το αυτονόητο με το πλιάτσικο που κάνουν οι μαυραγορίτες της ΝΔ; Απολύτως καμία! Το λένε για να αποπροσανατολίσουν.

Έστω λοιπόν ο φίλος μας δεν έρχονταν καν στην Μπανανία μας. Ποιος ηλίθιος πιστεύει πως θα είχαμε φτηνό ρεύμα; Το ρεύμα ακρίβυνε από τα φασιστόμουτρα της ΝΔ. Από τους δεξιούς πλιατσικολόγους και μαυραγορίτες. Όπως ακρίβυναν τα πάντα. Βρήκαν αφορμή πρώτα με πανδημία, έπειτα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ξέρω πως αυτό που πονά τους φασίστες, τους ρατσιστές, τα γαλάζια γίδια, δεν είναι η απόφαση που πάρθηκε. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Ο μεγάλος τους πόνος είναι η συμπαράσταση του κόσμου, η αλληλεγγύη που έδειξαν. Αυτό τους έτσουξε και σκούζουν.

Θα πονάνε στο εξής περισσότερο, καθώς θα δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε κάθε ταξικό μας αδερφό. Όσο για τους δεξιούς υπάρχουν κατάλληλες αλοιφές για τα συγκάματα.

Καλό θα ήταν να ζητήσουμε όλοι, όχι μόνο μείωση του ρεύματος αλλά κι επιστροφή των κλεμμένων από μαυραγορίτες.

Βέβαια από δεξιούς δεν περιμένω κάτι τέτοιο, γιατί ανήκουν σε 3 κατηγορίες: Βολεμένοι, εγκληματίες ή ηλίθιοι.

Με την ευκαιρία να πω στο Μητσοτάκη πως ο κόσμος τον βρίζει όσον αφορά το γιό του γιατί δεν πήγε να δουλέψει στους ξενοδόχους, που υπάρχουν 50.000 κενά σκλάβων!

Πιστεύω πως, αν ο ΟΑΕΔ μας πρότεινε να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο με παχυλό μισθό, κανείς άνεργος δε θα αρνιόταν. Εγώ θα έφτιαχνα αμέσως βαλίτσες, θα έλεγα και στην Καλλιόπη «έλα μαζί μου, θα την περάσουμε μπέικα»! Γιατί δεν πρότειναν σε μας αυτή τη θέση, που είμαστε και περισσότερο καιρό άνεργοι; Έστειλαν μήνυμα και δε το είδαμε;

Κατάλαβες τώρα, ηλίθιε ψηφοφόρε, γιατί σε έχουν;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger