Home » , » Λαϊκίζοντας με τις Μητσοτάκιες "δεξιότητες"

Λαϊκίζοντας με τις Μητσοτάκιες "δεξιότητες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 | 10:28 μ.μ.

Εδώ κολλάει απόλυτα η ρήση; "Κοίτα ποιος μιλάει¨

Το πρόσωπο που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες, που οι γνώσεις που μας έφερε απ' το Χάρβαρντ, μόνο γέλωτα προκαλούν, ο τύπος που "νικάει τον κορονοϊό" αδιαλείπτως απ' τον Μάη του 2020, ευθυνόμενος για εκατόμβες νεκρών, νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους.

Ο άνθρωπος που μόνο αν δίνει στημένες συνεντεύξεις μπορεί να ανταποκριθεί, μας αντιμετωπίζει λες και είμαστε οι εξωγήινοι του Υμηττού, με τους οποίους έχει νταλαβέρια,  

Κάποιος, λοιπόν, να πει στον Κ. Μητσοτάκη, ότι η Ελλάδα έχει ένα απ' τα υψηλότερα ποσοστά πτυχιούχων που υπάρχουν στην Ε.Ε., ενώ είναι αποκλειστικός υπεύθυνος ο ίδιος και οι κυβέρνησή του, που εκατοντάδες χιλιάδες μορφωμένοι νέοι, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την χώρα μας, αναζητώντας εργασία στο εξωτερικό.

Να λαϊκίσουμε όμως και λίγο. 

Αν εννοείς κ Μητσοτάκης, ότι εσύ ο ίδιος και η οικογένεια σου, έχετε τις "δεξιότητες" να αυγατίζεται συνεχώς την περιουσία σας με καταθέσεις και αγορές ακινήτων όπως και με την δημιουργία offshore εταιρειών σε εξωτικούς φορολογικούς παραδείσους, πάσο και καμιά αντίρρηση. 

Να σου θυμίσουμε μόνο ότι αν δεν είχες τις οικογενειακές καταβολές και αν ο "εφιάλτης της δημοκρατίας", πατήρ σου δεν έκανε τα κουμάντα του, ώστε ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης να σε διορίσει στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με πάρα πολύ μεγάλο μηνιαίο μισθό, πιθανότητα σε αργομισθία, (ποιος ξέρει τι υποχρέωση είχε ο Σημίτης στον Μητσοτάκη ....) και αν δεν είχες την υποστήριξη του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, ούτε σε ρόλο διαχειριστή πολυκατοικίας δεν θα βρισκόσουν.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger