Home » , » Η καραντίνα στην Κίνα ενόχλησε τους ΑΡΔ

Η καραντίνα στην Κίνα ενόχλησε τους ΑΡΔ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Απριλίου 2022 | 11:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μόνο από το τίτλο «Κίνα: Μαζικά τεστ κοροναϊού στο Πεκίνο εν μέσω φόβων για lockdown – Ρεκόρ θανάτων στη Σανγκάη» καταλαβαίνουμε πως κάποιοι ΑΡΔ είναι ανόητοι.

Ας δούμε το ρεκόρ θανάτων: Σε ολόκληρη την Κίνα πέθαναν 52 συνάνθρωποί μας. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι 4.828. Η απώλεια έστω και μιας ζωής είναι τραγωδία. Όμως οι ΑΡΔ δεν ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές. Γιατί, αν γράφουν για την Κίνα που πέθαναν 52, τι πρέπει να γράψουν για τη χώρα μας που τις τρεις τελευταίες μέρες είχαμε 107 και υπήρχαν πολλές μέρες που ξεπερνούσαμε τους 100;

Αν λένε για την φυλάκιση εκατομμυρίων στη Σαγκάη, τι πρέπει να πουν για τη δική μας φυλακή; Θυμίζουμε πως πετσώθηκαν για να πουν να μείνουμε σπίτι. Μείναμε, αλλά κολλήσαμε παρά τα παράλογα και αντιφατικά μέτρα. Γιατί οι Κινέζοι έφτιαξαν Νοσοκομεία, εμείς κλείσαμε τα Νοσοκομεία, απολύσαμε γιατρούς, αυτούς που οι υποκριτές χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια, ενώ δεν δίνουν φάρμακα, μόνο εμβόλια.

Αν η καραντίνα στην Κίνα είναι λάθος και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε τι ήταν αυτό που περάσαμε τα τελευταία δυο χρόνια; Μην ξεχνάμε, πως βγαίνουμε έξω μόνο και μόνο επειδή έρχονται τουρίστες. Μας έκλεισαν μέσα με λίγες δεκάδες κρούσματα και μας αποφυλακίζουν με χιλιάδες!

Είπα τη γνώμη μου για την καραντίνα. Δεν ήταν τυχαίο που απέτυχε. Καραντίνα κάνεις μόνο με την προϋπόθεση πως θα χτίσεις νοσοκομεία, θα προσλάβεις προσωπικό, θα βρεις φάρμακα και αξιόπιστα εμβόλια, όχι αυτά που δεν πιάνουν, όσες δόσεις κι αν κάνεις.

Οι ηγέτες κάποιων κρατών, ανάμεσά τους και η μπανανία μας, βρήκαν αφορμή να κάνουν δικτατορία. Οι αρνητές των παράλογων μέτρων δικαιώθηκαν 100%. Δεν μιλάω για τους αρνητές της επιστήμης, κάτι θεούσες, μιλάω για τον κόσμο εκείνο που έβλεπε τον παραλογισμό και το έλεγε. Η μετάδοση του ιού δεν έχει σχέση με τη μουσική, το αν είσαι όρθιος ή καθιστός ή με την ώρα. Αυτά ήταν για να μάθουμε να υπακούμε σε παράλογες διαταγές.

Ζητάμε την επιστροφή στην εργασία των υγειονομικών που απολύθηκαν, γιατί δεν υπάκουσαν. Ζητάμε την αποζημίωση σε όλους όσους μπήκαν παράνομα, παλαβά πρόστιμα και την επιστροφή των χρημάτων με το νόμιμο τόκο σε όσους τα πλήρωσαν. Απαιτούμε την ενίσχυση του ΕΣΥ με υλικό και προσωπικό. Απαιτούμε την διερεύνηση των δεκάδων χιλιάδων θανάτων, οι περισσότεροι εκτός ΜΕΘ.

Δεν θα ξεχαστεί ο χαμός συγγενών και φίλων, ούτε θα καπελωθεί. Δεν θα συγχωρήσουμε τους δήμιους και τους δολοφόνους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger