Home » , » Η παρορμητική, προκλητικότατη δήλωση βουλεύτριας του κυβερνητικού κόμματος και η αναμενόμενη αντίδραση που γαλάζιου εκλογικού ποίμνιου

Η παρορμητική, προκλητικότατη δήλωση βουλεύτριας του κυβερνητικού κόμματος και η αναμενόμενη αντίδραση που γαλάζιου εκλογικού ποίμνιου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 | 8:34 μ.μ.


Πολύ σπάνια συναντάμε στην ειδησεογραφία κάποια είδηση που έχει επίκεντρο την  βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Καραμανλή. Εντελώς "αθέατη", "άφωνη", δεν δίνει αφορμή ούτε για παραπολιτικά σχόλια.

Εχει πάρα πολύ καιρό από τότε που το νεοδημοκρατικό στέλεχος έγινε βασικό θέμα σε δημοσιογραφικά γραφεία και βουλευτικά "πηγαδάκια". Ηταν τότε έστειλε λεκτικά τον ομοϊδεάτη της τότε υπουργό Οικονομικών να βρεθεί σε σεξουαλική συνουσία. 

«Να πάει να γαμηθεί ο Χαρδούβελης» είχε πει η Άννα Καραμανλή, όταν σε συνεδρίαση στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, σύμβουλος του τότε υπουργού ενημέρωνε τους κυβερνητικούς βουλευτές σε σχέση με τις αλλαγές που υπήρξαν στον ΕΝΦΙΑ.

Αυτή την αυθόρμητη αντίδραση της συγκεκριμένης βουλεύτριας θυμηθήκαμε διαβάζοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα newsbreak (ανήκει στον όμιλο ΜΜΕ Φιλιππάκη, που έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη του Μητσοτάκη) με τελευταία περίπτωση την ανάδειξη του "φαραωνικού παλατιού" του Στάσση 

Αντιγράφουμε: 

 Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους οι τηλεθεατές του Action24, ακούγοντας την βουλευτή της ΝΔ, Άννα Καραμανλή να υπερασπίζεται με σθένος τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, ο οποίος όπως αποκάλυψαν οι εφημερίδες «κυριακάτικη δημοκρατία» και «δημοκρατία», χτίζει φαραωνικό παλάτι στη Τζια!

Η κοινωνία βράζει με την σοκαριστική αποκάλυψη, την ώρα μάλιστα που η χώρα πληρώνει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, ενώ τα νοικοκυριά έρχονται πλέον αντιμέτωπα με διακοπή της ηλεκτροδότησης εάν έχουν δύο απλήρωτους λογαριασμούς.

Την ώρα που οι υπερχρεώσεις της ΔΕΗ έχουν «τσακίσει» τους Έλληνες πολίτες, ο «χρυσός» μάνατζερ της εταιρίας χτίζει βασιλικό ανάκτορο σε «φιλέτο» 8 στρεμμάτων, το κόστος του οποίου είναι αδιανόητα εξωφρενικό!

Αυτό ωστόσο που προκαλεί μεγαλύτερη οργή, είναι η πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης της ΝΔ στο Golden Boy της ΔΕΗ και εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως για παράδειγμα η απάντηση της Άννας Καραμανλής στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος τόνισε ότι είναι πρόκληση «η ανέγερση μιας πολυτελούς κατοικίας, όταν αμοίβεται το τελευταίο διάστημα με 360 χιλιάρικα το χρόνο».

«Χαλάλι του, χαλάλι του!» έσπευσε να απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ!

Η παρορμητική, προκλητικότατη δήλωση της βουλεύτριας του κυβερνητικού κόμματος, δεν μας εντυπωσιάζει. Ούτε θα μπούμε στον πειρασμό να της απαντήσουμε με λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε η ίδια απευθυνόμενη στον Χαρδούβελη. Το δραματικό γεγονός στο οποίο θα θέλαμε να εστιαστούμε, είναι ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές πιθανόν να υπάρξουν πολίτες που θα τους έχουν κόψει το ρεύμα ή πληρώνοντας τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, χρηματοδοτώντας την ανέγερση του πολυτελέστατου ανακτόρου Στάσση, θα ψηφίσουν την συγκεκριμένη μαντάμ. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Απριλίου 2022 στις 11:10 π.μ.

Όσο θα υπάρχει λαός χωρίς ταξική συνείδηση, θα υπάρχουν δεξιά φασιστοσιχάματα "βολευτές" που θα τον φτύνουν κατάμουτρα γελώντας με για την κατάντια του, όπως η συγκεκριμένη "κυρία" εσχάτως...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger