Home » , » Το βάρος της Μαρέβας σε χρυσάφι - Κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ ...

Το βάρος της Μαρέβας σε χρυσάφι - Κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Μαΐου 2022 | 3:00 μ.μ.

Πηγή: Documento

Η αγαπητή Μαρέβα Γκραμπόφσκι έκανε comeback. Εκεί που όλοι απέφευγαν τα σχόλια για το πρόσωπό της, μπερδεμένοι από την απουσία της και κυρίως από τις αποστάσεις της από τον Κυριάκο, εμφανίστηκε απαστράπτουσα στον Λευκό Οίκο φορώντας το βάρος της σε χρυσάφι. 

Πείτε μου ποιος θα προσέξει την Τζιλ Μπάιντεν ή την Κάμαλα Χάρις όταν έχει μπροστά του τον θησαυρό των Αζτέκων; 

Η σιγή ασυρμάτου έληξε και σαν ευλογία από τον ουρανό μοιράστηκε και πάλι το non paper (για να μην κουράζονται οι δημοσιογράφοι) στο οποίο ο νέος porte-parole της Μαρέβας ενημέρωνε ότι «το μαξιμαλιστικό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη που θύμισε ελληνική παράδοση και την τέχνη του Νταλί εντυπωσίασε τους πάντες». Ετσι ακριβώς ο έγραψαν όλοι Οχι γιατί πήραν εντολές αλλά γιατί είναι πανθομολογούμενο. 

Σε ένα δεύτερο κύμα των σχετικών ρεπορτάζ τα σάιτ ανακάλυψαν τη δημιουργό του κοσμήματος, που δεν είναι άλλη από την Ελληνοϊταλίδα Λίζα Σωτήλη Η κ. Σωτήλη είναι ένας θρύλος, αφού έχει φτιάξει κοσμήματα για την Κλαούντια Καρντινάλε, τον Νουρέγεφ, τον Αντί Γουόρχολ, τον Νταλί και δούλεψε δίπλα στον Τζιόρτζιο ντε Κίρικο. 

Λίγο η λάμψη του χρυσού, λίγο το δάνειο λάμψης από τη Δίζα Σωτήλη, η κ. Γκραμπόφσκι κατάφερε να έχει τις λαμπερές φωτογραφίες που πολύ επιθυμούσε. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι το κόστος του κοσμήματος. Τιμοκατάλογος για τα ανεκτίμητα έργα της Σωτήλη δεν βρέθηκε.

Μπορώ όμως να σας πω ότι ένα πολύ μικρότερο που έχει στην κατοχή της φίλη μου στοιχίζει γύρω στις 40.000 ευρώ. Και δεν είναι το βάρος της Μαρέβα σε χρυσό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger