Home » , » Πιάτα με σανό της ώρας.

Πιάτα με σανό της ώρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαΐου 2022 | 6:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προσπαθούσε 7 ώρες να αυτοτραυματιστεί ο δράστης».

Τη γυναίκα του όμως την έπνιξε σε λίγα μόνο λεπτά. Τι θέλω να πω; Πως μας σερβίρει πιάτο με σανό. Αλλά δεν τρώμε.

Άλλο πιάτο με τα ίδια υλικά από τον ίδιο σεφ του εγκλήματος.

«Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».

Ακόμα και αν σε είπε «φονιά», δίκιο είχε.

Αλλά το «βραβείο» πάει στο «δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά»!

Τώρα από τη φυλακή θα τα βλέπεις; Μάλλον όμως δε θα θέλουν αυτά. Γιατί τι είναι χειρότερο «Οι γονείς μου χώρισαν» ή «ο μπαμπάς είναι φυλακή, γιατί στραγγάλισε τη μαμά»;

Αλλά το σερβίρισμα σανού συνεχίζεται. Ο τύπος αποδεικνύεται αριστούχος μαθητής της σχολής Μπαλάσκα. Αυτόν που σκοτώνει και μετά ομολογεί και συνεργάζεται για να πέσει στα μαλακά. Ούτε 4 χρόνια φυλακή;

««Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν πιστεύουμε ότι έγινε αυτό το πράγμα. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ευγενικοί άνθρωποι. Δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα. Το Πάσχα ήταν όλοι στην εκκλησία. Έδειχναν αγαπημένοι, κανείς στο χωριό δεν υποπτεύονταν το παραμικρό. Η κοπέλα ήταν πάντα πρόσχαρη. Ο άντρας της δεν κινούνταν πολύ στο χωριό, αλλά έδειχνε ήσυχος άνθρωπος. Όλοι σκεφτόμαστε τα δύο ανήλικα παιδιά τους και το σοκ που υπέστησαν», δήλωσε στο Kavalapost, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.»

Έπεσαν πολλοί από τα σύννεφα γιατί - ως γνωστό - μόνο πλεμπαίοι έχουν οικογενειακά προβλήματα. Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι, Πρόεδρε. Ειδικά αν πάνε Εκκλησία.

Τώρα θα πω κάτι για τους μπάτσους.

1) Δεν ισχύει για δυο σοβαρούς λόγους πως, αν η γυναίκα πήγαινε στους μπάτσους θα σώζονταν.

Ο ένας λόγος είναι πως οι μπάτσοι πολύ λίγα κάνουν σ’ αυτές τις καταγγελίες. Είναι για βαράνε απεργούς, φοιτητές, να ρίχνουν πρόστιμα κλπ. Υπάρχουν περιπτώσεις που θύματα είχαν καταγγείλει στην αστυνομία προηγουμένους τους βασανιστές τους και δεν έγινε τίποτα.

Ο άλλος λόγος είναι πως, αν ήταν από πριν αποφασισμένο το έγκλημα, δεν τον σταματούσαν οι μπάτσοι. Σχολή Μπαλάσκα: Σκοτώνεις και πληρώνεις λίγο.

2) Ευτυχώς ομολόγησε από την αρχή, κι έτσι γλύτωσαν αρκετό ξύλο Ινδιάνοι και Γεωργιανοί. Ο Κούλης απομάκρυνε μπάτσους που είχαν χειριστεί υποθέσεις στις οποίες τα έκαναν ρόιδο, όπως στα Γλυκά Νερά. Γιατί τώρα, κι όχι όταν έγιναν τα λάθη; Για επικοινωνιακούς λόγους.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όσο υπάρχει φασιστική νοοτροπία. Όσο δεχόμαστε την ανισότητα, θεωρούν κάποιοι το συνάνθρωπο υποδεέστερο και κτήμα τους. 20 γυναικοκτονίες σε 17 μήνες και δυστυχώς ο τρόμος συνεχίζεται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger