Home » , » Οι Ευρωπαίοι ενισχύουν τη θέση του Πούτιν.

Οι Ευρωπαίοι ενισχύουν τη θέση του Πούτιν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 | 7:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Alina Kabaeva, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες. Επίσης συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες αθλήτριες, με 2 Ολυμπιακά (το ένα χρυσό), και 55 άλλα μετάλλια. Είναι Ακόμα πολιτικός. Οι περισσότεροι όμως την ξέρουμε για τη σχέση της με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Δε θα πω περισσότερα, θα ήθελα να ήμουν Ρώσος Πρόεδρος.

Η Λιουντμίλα Πούτινα είναι πρώην σύζυγος του Πούτιν. Μια αξιοπρεπής κυρία που φρόντιζε πάντα να τηρεί χαμηλό προφίλ. Εργάστηκε ως αεροσυνοδός, δασκάλα και έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Ξέρουμε όλοι μας πως, σε αντίθεση με τι λένε στα σήριαλ (και τις τσόντες) η πρώην και η νυν είναι σχεδόν πάντα σε πόλεμο. Άλλωστε η μία πήρε κάτι που είχε η άλλη, κι αυτά δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Προσωπικά είμαι υπέρ του ελεύθερου έρωτα χωρίς γάμους, ζήλιες, κι άλλα πράγματα που τον σκοτώνουν, όπως το να θεωρείς τον άνθρωπό σου ιδιοκτησία σου. Εκτός αν θέλει να είναι υποτακτικός, υπάκουος, σκλάβος ή σκλάβα. Γι αυτό Καλλιόπη, δε ξεριζώνω τα γένια του τραγόπαπα που σε κουτουπώνει. Η αντιπάθεια είναι μόνο για «επαγγελματικούς λόγους».

Όταν λοιπόν οι Βρετανοί, που τους κυβερνά ο πανηλίθος από την γνωστή ταινία, ανακοίνωσαν κυρώσεις στην πρώην γυναίκα του Πούτιν, κάποια χάρηκε πάρα πολύ. Μαντέψτε ποια. Βέβαια φήμες λένε πως οι Βρετανοί βάζουν κυρώσεις και στη γιαγιά της Kabaeva! Πιστεύω πως ναι, είναι τόσο μαλάκες. Εδώ κάποιοι απέκλισαν τα μπαλέτα. Είναι οι συνέπειες του αδιάκοπου αυνανισμού.

Αγάπες μου, χέστηκε ο Πούτιν, η γυναίκα, η φιλενάδα του κλπ, για τις κυρώσεις σας. Εσείς, με παρότρυνση των Αμερικάνων μαφιόζων, βγάζετε τα μάτια της Ευρώπης. Στο μεταξύ όλοι οι Ευρωπαίοι πληρώνουν κρυφά με ρούβλια, καθώς το Ρωσικό αέριο είναι φθηνό και απαραίτητο. Το αέριο δεν έχει εθνικότητα, όπως και το χρήμα.

Αυνανιστείτε ελευθέρα, κι αν πατήσετε κανένα κουμπί με πυρηνικά δε χάλασε κι ο κόσμος. ‘Η μήπως χάλασε;

Εδώ θυμάμαι το μέγα Θουκυδίδη, που πραγματικά παραδίδει διαχρονικά μαθήματα Ιστορίας και Στρατηγικής:

Όταν οι Σπαρτιάτες εισέβαλλαν στην Αττική κι άρχισαν να καίνε τα χωράφια των Αθηναίων, ο Περικλής φοβήθηκε. Όχι μην κάψουν τα δικά του, το αντίθετο! Μην τα αφήσουν επίτηδες ανέπαφα και δημιουργήσουν υποψίες στους Αθηναίους. Συγκέντρωσε λοιπόν τους συμπολίτες τους και τους διαβεβαίωσε πως, αν γλυτώσουν τα δικά του από την εισβολή, θα τα χαρίσει στην πόλη.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι Ευρωπαίοι ενισχύουν τη θέση του Πούτιν. Γιατί; Ηλιθιότητα; Φόβος μήπως ο επόμενος πατήσει το κουμπί; Κάτι άλλο; Θα δείξει. Πάντως η Αλίνα γελάει και πρέπει να ομολογήσω πως γελά χαριτωμένα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger