Home » , » Τι νεοδημοκρατικά σούργελα είναι τούτα .... (Βίντεο)

Τι νεοδημοκρατικά σούργελα είναι τούτα .... (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαΐου 2022 | 9:54 μ.μ.

Πρέπει να κατέλαβε μεγάλη προσπάθεια το κυβερνητικό κόμμα για να εντοπίσει τόσα πολλά σούργελα και να τα εντάξει στο στελεχικό της δυναμικό. 

Τώρα ειλικρινά... Θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει στα σοβαρά την παρακάτω τοποθέτηση -από γυναίκα γιατρό μάλιστα- που έγινε στο προσυνέδριο του κυβερνητικού κόμματος; (Τι διάολο έχουν πάθει τελευταία οι νεοδημοκράτες και κάνουν τόσες αναφορές στην Μυθολογία;).

Tελικά αντί του γνωστού 'τί ψηφήσατε ρε" θα πρέπει να απευθύνουμε στην ηγετική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου το ερώτημα: "Που τις βρήκατε όλους αυτούς ωρέ;".

Και το επόμενο εντυπωσιακό είναι ότι σύσσωμα τα γαλάζια γίδια που συμμετέχουν στην κομματική διαδικασία του κόμματος τους χειροκροτούν την ομοϊδεάτισσα τους με τις απίστευτες μαλακίες που λέει.  

"Σταματήστε τη γη να γυρίζει για να κατέβω", που λέει και η ρήση ... Ασε που υπάρχει το ενδεχόμενο το εκλογικό ποίμνιο της Ν.Δ., να ανταμείψει την παρακάτω συναγωνίστρια τους, με τις ανεπανάληπτες παπαριές που τους απευθύνει, στέλνοντας την να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο τους ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger