Home » , » Εκτός από τη Συντέλεια υπάρχει και η Κόλαση

Εκτός από τη Συντέλεια υπάρχει και η Κόλαση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαΐου 2022 | 9:17 μ.μ.

Γράφει o mitsos175

Όταν οι άλλοι έτρωγαν λουκάνικα, εμείς είχαμε συντέλεια.

Ποια συντέλεια; Δεν γίνεται συντέλεια, όλο υποσχέσεις είναι. Αν γίνονταν γλυτώναμε λογαριασμούς και χαράτσια. Θα πληρώνουμε μια ζωή.

Άλλωστε φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή; Όταν οι άλλοι έτρωγαν λουκάνικα, εμείς είχαμε συντέλεια. 3 (με το συμπάθιο) Μνημόνια περάσαμε, τι να πει η συντέλεια; Και τι μνημόνια; Το ένα χειρότερο από το άλλο.

Τώρα πάλι μνημόνιο έχουμε. Δεν το λένε μνημόνιο αλλά το πλιάτσικο – πλιάτσικο. Γιατί τι είναι όταν ανεβαίνει το ρεύμα 5 φορές; Συντέλεια είναι της τσέπης μας. Που να τα βρούμε; Να κάνουμε συναυλία σαν το Ρουβά;

Σαν σήμερα γίνεται η μάχη της Γραβιάς, βγαίνει η κόκα κόλα, το πιο καλό καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας, λήγει ο πόλεμος του 1897 που ξεκινήσαμε σαν ηλίθιοι ακούγοντας Γερμανούς πράκτορες που ήθελαν να κάνουν βιλαέτι των Οθωμανών.

Σαν σήμερα το 1936 οι καπνεργάτες διαδηλώσουν και οι μπάτσοι σκοτώνουν 12 και τραυματίζουν εκατοντάδες. Έχουμε γράψει σχετικά, οι εργάτες πολλοί καπνεργάτες δούλευαν χωρίς να αμείβονται, μόνο και μόνο για τα ένσημα, ενώ παρά τις υποσχέσεις, τους νόμους το ημερομίσθιο έμενε καθηλωμένο. Η άγρια καταστολή της κυβέρνησης Μεταξά (δεν είχε κάνει ακόμα δικτατορία), ξεσηκώνει το λαό, όποτε έγιναν δεκτά τα αιτήματα των απεργών. Κατάλαβες Λατινοπούλου; Που να καταλάβει. Το ΚΚΕ είπε «ρίξτε το φασίστα Μεταξά πριν κάνει δικτατορία». Δεν το άκουσαν, κι όσες φορές δεν το άκουσαν την πάτησαν.

Σα σήμερα τελειώνει ουσιαστικά ο πόλεμος με τους Γερμανούς ναζί. Παραδόθηκαν. Η «πίτσα» που έφαγαν από τους Κομμουνιστές έμεινε αξέχαστη. Γι αυτό και σήμερα οι απόγονοι των προδοτών, μαυραγοριτών κλπ έχουν λυσσάξει με το Στάλιν και την ΕΣΣΔ.

Δε νομίζω πως θα γίνει συντέλεια. Δηλαδή τι χειρότερο; Να πέσουν πυρηνικά; Σαχλαμάρες. Αν ρίξει ο ένας, θα ρίξει κι ο άλλος. Βέβαια με τους καπιταλιστές – ιμπεριαλιστές δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα. Η ειρωνεία είναι πως χωρίς τα πυρηνικά θα είχαμε ήδη τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο φόβος είναι που κρατά τα έρμα και το ΝΑΤΟ να κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στη Ρωσία.

Δες τα στατιστικά ΝΑΤΟ 3.317.000 στρατό, Ρωσία 850.000, 20.738 αεροσκάφη το ΝΑΤΟ, 4.173 οι Ρώσοι, 115.855 τεθωρακισμένα το ΝΑΤΟ, 30.122 οι Ρώσοι. Στο ναυτικό δεν είναι μόνο οι αριθμοί υπέρ του ΝΑΤΟ έχουν 17 αεροπλανοφόρα έναντι ενός. Εκεί που υπάρχει ισορροπία του τρόμου είναι στα πυρηνικά. Από 6.000 περίπου ο καθένας. 12.000 φτάνουν να κάνουν τον πλανήτη καλοκαιρινό, αλλά οι καπιταλιστές θέλουν κυρίως να φάνε. Η καταστροφή έρχεται όταν υπάρχει κέρδος. Τι κέρδος θα έχουν οι ΗΠΑ, αν μετατραπούν σε ραδιενεργή έρημο;

Δηλαδή να μην ανησυχούμε; Κάθε άλλο! Εφόσον κυβερνάν αδίστακτα καθάρματα και εγκληματίες, χρέος μας είναι να αγωνιστούμε. Γιατί εκτός από τη Συντέλεια υπάρχει και η Κόλαση. Κι αυτή δεν έχει τελειωμό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger