Home » , » Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας,

Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 | 9:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 “Η Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας (International Day Against Homophobia, Transphobia and Biphobia) είναι μια από τις ετήσιες καμπάνιες που εστιάζει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις διακρίσεις που βιώνουν τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Γιορτάζεται στις 17 Μαΐου σε περισσότερες από 30 χώρες”.

Βγήκε λοιπόν ο υποκριτής Μητσοτάκης να πει δήθεν κατά της Ομοφοβίας κλπ. Να μην τα λέει σε μας, να τα πει στους δικούς τους, τους ναζί που υποστηρίζουν κάθε κουταμάρα του.

Να τα πει στα καθάρματα της ΝΔ, που συκοφαντούσαν το Ζακ Κωστόπουλο, τον οποίο δολοφόνησαν οι «νοικοκυραίοι». Να τα πει και στους δικαστές που αθώωσαν τους μπάτσους. Δεξιοί όλοι αυτοί, της αντρικής σχολής.

Στο Σαμαρά δε χρειάζεται να πει τίποτε, ξέρω πως δε μιλιούνται.

Θα γράψουμε πάλι πως οι Έλληνες δεξιοί δεν είναι μόνο ομοφοβικοί, μισούν τους φτωχούς. Ο πλούσιος, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Όχι όμως κι ο φτωχός. Ο φτωχός θα δεχτεί την πίεση, την ειρωνεία, τη χλεύη, τη συκοφαντία.

Το δυστύχημα είναι πως θα το δεχτεί όχι μόνο από τα εξουσιαστικά καθάρματα, αλλά και τους λούμπεν φοβικούς βλάκες με περικεφαλαία.

Η Δήμητρα της Λέσβου πχ έπεσε θύμα όχι μόνο ενός ασυνειδήτου οδηγού αλλά και των ηλίθιων προκαταλήψεων συγγενών και γειτόνων.

Πρέπει να χωνέψουν οι φασίστες πως δεν τους πέφτει κανένας λόγος στα προσωπικά μας και πως, αν δεν αντισταθούμε, θα μας αλυσοδέσουν με κανόνες και εντολές που θα κάνουν τη ζωή μας Κόλαση.

Παπάδες, μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί κα, θέλουν να μας βάλουν σε καλούπια. Όλα γίνονται για να μας εκμεταλλεύονται χωρίς αντίσταση. Δε θα τους περάσει.

Ο φασισμός στηρίζεται στο φόβο. Εμείς δε φοβόμαστε, γι αυτό και θα είμαστε πάντα Ελεύθεροι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger