Home » , » Η μαλακία όντως είναι κάτι πολύ κακό. Δεν την κόβετε ρασοφόροι;

Η μαλακία όντως είναι κάτι πολύ κακό. Δεν την κόβετε ρασοφόροι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συμπληρωματικά με την ανάρτησή μας "Θεολογική προσέγγιση της μαλακίας".

Ο Διογένης, ο γνωστός κυνικός φιλόσοφος δεν αυνανίζονταν μόνο, το έκανε δημόσια. Κάποτε λοιπόν τον κατηγόρησαν γι αυτό, για να πάρουν την απάντηση «μακάρι να ανακούφιζα και την πείνα μου τρίβοντας την κοιλιά μου»!

Κάποιες θρησκείες έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το σεξ. Ο Χριστιανισμός επηρεασμένος από την ιδέα πως τάχα το σώμα και οι απολαύσεις είναι κακές, το καταδίκασε. Έτσι όμως αυξήθηκαν οι μαλάκες.

Ο μαλάκας δεν σημαίνει αυτός που αυνανίζεται. Είναι κι ο ηλίθιος ή ο σκατόψυχος. Μπορεί να είναι ακόμα ο ατζαμής ή ο μαλθακός. Έχει πολλές έννοιες. Εδώ σημαίνει ο ανόητος. Το βόδι που νομίζει πως καταπιέζοντας τον εαυτό του, θα πάει στον παράδεισο.

Το πρόβλημα δεν είναι ένας βλάκας. Η επίσημη Εκκλησία καταδικάζει μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού τον αυνανισμό. Μάλιστα τον θεωρεί χειρότερο από το προγαμιαίο σεξ. Γιατί όμως; Για δυο λόγους.

Τον πρώτο τον έχουμε πει, θα τον επαναλαμβάνουμε συνέχεια: Η εξουσία. Το ένστικτο της αναπαραγωγής είναι από τα πιο δυνατά. Καταπιέζοντας το με το φόβο της αιώνιας τιμωρίας δημιουργούνται ψυχώσεις και νευρώσεις. Ο καταπιεσμένος θέλει να καταπιέσει τους άλλους, γιατί κατά βάθος ζηλεύει. Έτσι ένα τέτοιο άτομο χειραγωγείται εύκολα, ενώ τα απωθημένα του τα βγάζει στους γύρω του. Είναι «ο πολεμιστής της πίστης» που μετατρέπεται σε φανατικό ιεροεξεταστή. Μπορεί τώρα να γελάμε, αλλά είναι ο πιο επικίνδυνος ψυχάκιας που υπάρχει. Αν πάρει εξουσία θα κοπούν κεφάλια, θα καούν άνθρωποι κι η ζωή θα μετατραπεί σε πραγματική κόλαση. Βλέπε Μεσαίωνα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο αριθμός των σκλάβων. Ο αυνανισμός είναι μια μορφή αντισύλληψης. Η Θρησκεία θέλει οπαδούς, θέλει εξαθλιωμένους που μπορεί να τους εκμεταλλεύεται. Για τη μονοθεϊστική θρησκεία και το φασισμό δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή. Δεν μας ανήκει καν το σώμα μας σύμφωνα με αυτούς. Γι αυτό θεούσες και ναζί παραβιάζουν κατ’ επανάληψη την προσωπική μας ζωή. «Κάντε παιδιά» δηλαδή νέα εργατικά χέρια. Τι προσφέρουν όμως στα νέα παιδιά; Ανεργία, ξύλο, καταπίεση, εκμετάλλευση! Και φτώχεια, πολύ φτώχεια. Πως θα μεγαλώσουν τα φτωχά παιδιά; Αδιάφορο! Υπεύθυνοι είναι οι γονείς που πρέπει να κάνουν πολλούς απογόνους, έστω κι αν δεν έχουν να φάνε! Να υπάρχουν εργάτες και στρατιώτες. Ελάτε να σας πηδήξουμε παπάδες, να κάνετε εσείς παιδιά. Το σεξ δεν είναι αμαρτία, αμαρτία είναι να είσαι νέος με προσόντα, άνεργος και να παρασιτούν εις βάρος σου.

Τώρα τα περί θυσίας προς το σατανά που κάποιοι μαλάκες ισχυρίζονται πως είναι ο αυνανισμός, δεν θα τα σχολιάσω γιατί ακριβώς δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο με μαλάκες. Όταν ο άλλος είναι τόσο στόκος, τι να του πεις; Να πάει να γαμηθεί μπας και ηρεμήσει!

Το σώμα μας είναι δικό μας. Το τι κάνουμε στην ιδιωτική μας ζωή, δεν αφορά κανένα. Ας το χωνέψουν. Ας μας πουν οι παπάδες, αν κολλάει ο κορωνοϊός από η Θεία Κοινωνία. Τι σχέση έχει με τα όσα είπαμε; Μαλακία είναι να πιστεύεις πως αν φας από άπλυτο κουτάλι που πριν χρησιμοποίησαν πολλοί άλλοι άγνωστοι, θα σε προστατεύσει ο ανύπαρκτος θεός.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger