Home » , » Σε ποια χέρια θα σκάσει το χειρότερο Μνημόνιο;

Σε ποια χέρια θα σκάσει το χειρότερο Μνημόνιο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 | 5:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ουά! Δε μ’ αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσω!» Ο ΣΥΡΙΖΑ;! Ο νερόβραστος; Που κοιμάται όρθιος, που δεν έκανε έστω την στοιχειώδη αντιπολίτευση, δεν αφήνει να κυβερνήσει η ΝΔ η οποία ελέγχει τα πάντα! Που έχει αγοράσει τα ΜΜΕ με δικά μας λεφτά, που ελέγχει πλήρως κράτος και παρακράτος! Είναι τόσο χοντρό το ψέμα, που δεν το τρώει κανένας, ούτε καν τα τρολλ της ΝΔ.

Τι συμβαίνει είναι ολοφάνερο. Το πλιάτσικο των γαλάζιων κατέστρεψε τα πάντα. Τώρα θα έχουμε νέα Κατοχή, όχι απλά Μνημόνιο, τα προηγούμενα θα μας φανούν «λάιτ». Στασιμοπληθωρισμός, εκτόξευση χρέους, ύφεση, σε συνδυασμό με το ξεπούλημα, θα κάνουν το χειμώνα χειρότερο από πυρηνικό.

Ρεύμα, βασικά είδη, καύσιμα, χάρη στους μαυραγορίτες της ΝΔ θα δημιουργήσουν ουρές στους κάδους απορριμμάτων των πλουσίων. Όλα αποτέλεσμα της πολιτικής του Μητσοτάκη και της απουσίας αντιπολίτευσης.

Γιατί τώρα εκλογές; Το είπαμε εδώ και μήνες: Οι τοκογλύφοι βιάζονται να φάνε περισσότερες σάρκες. 30.000 και πλέον λιγότερες συντάξεις μόνο από τα χάλια στην Υγεία, αλλά γι’ αυτούς δε φτάνει.

Το επόμενο βήμα είναι να πεθάνουμε για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, όπως οι Ουκρανοί. Ψήνεται πόλεμος με τη Ρωσία και οι βλάκες θα κάνουν μια νέα Ουκρανική εκστρατεία. Όλα αυτά μαζί κι ακόμα περισσότερα είναι οι πραγματικές αιτίες να γίνουν εκλογές.

Φυσικά θα κάνει νοθεία ο Μητσοτάκης. Μισεί την Ελλάδα, γιατί στείλαμε στο διάολο τον πατέρα του, το κάθαρμα, τον αποστάτη. Θέλει οπωσδήποτε να μας καταστρέψει. Οι δικοί τους είναι η ναζί καθάρματα ή βολεμένοι εγκληματίες ή ηλίθιοι.

Καμία κυβέρνηση με τέτοιες συνθήκες, όσα γκάλοπ μαϊμού και να κάνει, δεν πρόκειται να βγάλει χειμώνα. Ήδη η γαλάζια συμμορία είναι στο 15% των εγγεγραμμένων και πάει για μονοψήφιο. Το ποσοστό των κομμάτων θα κριθεί από την αποχή.

Το πιθανότερο είναι με νοθεία να αποπειραθεί να συνεχίσει το βασανισμό μας και το ρήμαγμα της Ελλάδας. Μπορεί όμως και να αφήσει τους ηλίθιους ρεφόρμες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Να κάνουν αυτοί το νέο χειρότερο Μνημόνιο, τα νέα ματωμένα πλεονάσματα, ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι για νέο γύρο λεηλασίας.

Χρειαζόμαστε εντελώς άλλη πολιτική. Ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει φυλακή. Οι εκλογές γίνονται και για να διαγραφούν σκάνδαλα, αλλά αυτός είναι δευτερεύων σκοπός. Πχ ένα παγώνι φοβάται τις αποκαλύψεις με τα εμβόλια και θα θελήσει ασυλία. Γιατί κάποιοι έλεγαν πως δεν θα υπάρξει ένας εμβολιασμένος στις ΜΕΘ, αλλά οι ΜΕΘ είναι γεμάτες από τριπλά εμβολιασμένους. Εγώ είμαι διπλά, οπότε είμαι λίγο κορόιδο.

Στο μεταξύ στο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να κοιμούνται. Οι Συριζαίοι είναι οι πιο Χριστιανοί που ξέρω: Τους συκοφαντούν οι ναζί, τους δέρνουν, κι αυτοί γυρίζουν από την άλλη για να φάνε κι άλλες! Είναι πρώτη φορά κυβέρνηση να επικαλείται σκληρή αντιπολίτευση και η δήθεν αντιπολίτευση να μην έχει κάνει απολύτως τίποτα! Όπως δεν θα κάνει τίποτα για να τιμωρηθούν οι εγκληματίες της ΝΔ. Όσο είμαστε σ αυτό το φαύλο κύκλο δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger