Home » , » Αριστοφάνης για Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Αριστοφάνης για Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 10:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Αριστοφάνης είναι δύσκολο να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου των ΗΠΑ. Είναι νεκρός εδώ και χιλιάδες χρόνια. Λαμβάνοντας όμως υπόψη την κατάσταση του Μπάιντεν, νομίζω πως θα είναι πολύ καλύτερα και για τις ΗΠΑ και για όλο τον πλανήτη. Τουλάχιστο δε θα πατήσει κανένα κουμπί που δεν πρέπει.

Η ιδέα της σεξουαλικής απεργίας είναι δικιά του. Ακόμα κι αν δεν είναι ο πρώτος, είναι αυτός που την κατέγραψε. Στη Λυσιστράτη οι γυναίκες κάνουν μαζική απεργία για να λήξει ο πόλεμος μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης. Δεν κάνουν σεξ για ένα ευγενή σκοπό. Φυσικά ποτέ δεν έγινε πραγματικά μια τέτοια απεργία ως τώρα. Ο Αριστοφάνης αστειεύονταν.

Όμως ο σημερινός κόσμος είναι ακόμα πιο τρελός κι από τη φαντασία του μεγάλου Αθηναίου κωμικού. Στις ΗΠΑ, μας λέει το Πρώτο Ψέμα, οι γυναίκες απειλούν με σεξουαλική απεργία. Προφανώς οι φασίστες του Πρώτου Ψέματος κοροϊδεύουν τις υποδουλωμένες γυναίκες, αλλά μια σεξουαλική απεργία διαρκείας των μανάδων των ΑΡΔ πριν χρόνια, θα μας γλύτωνε σήμερα από μερικά καθίκια.

Ας πούμε όμως ότι γίνεται μια τέτοια απεργία και μάλιστα δεν υπάρχουν απεργοσπάστριες. Ποια θα ήταν η απάντηση των ανδρών; Το σεξ είναι αλήθεια πως κανονίζει πολλές από τις κινήσεις μας. Για να πηδήξουμε, κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση επιτυχίας; Τίποτε δεν αποκλείεται, όμως κατά τη γνώμη μου, το πρώτο πράγμα που θα αυξηθεί θεαματικά είναι ο αυνανισμός. Θέλουμε πραγματικά κι άλλους μαλάκες στις ΗΠΑ; Δεν έχουν ήδη αρκετούς;

Πέρα από την πλάκα, οι ΗΠΑ επαναφέρουν σιγά - σιγά το θεσμό της δουλείας. Όχι ακριβώς με τη μορφή που είχε τον καιρό του Αμερικανικού Εμφυλίου, αλλά ο φασισμός είναι για να προστατεύσει το σύστημα των εκμεταλλευτών. Αν μπορούμε να το δούμε λίγο αλλιώς, από τη μεριά των πλουσίων παρασίτων, η απαγόρευση των αμβλώσεων αναμένεται να αυξήσει τον πληθυσμό, χωρίς όμως να υπάρχει καμία απολύτως βοήθεια ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά.

Μ’ αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το εισόδημα των Αμερικανών, αφού θα αυξηθούν κατακόρυφα οι ανάγκες. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα αναγκαστεί, για να θρέψει τα παιδιά του, να συμβιβαστεί με λιγότερα. Ειδικά οι γυναίκες. Τα δε παιδιά όταν μεγαλώσουν λίγο θα είναι τα νέα, πιο φθηνά, εξαθλιωμένα, εργατικά χέρια. Ο ορισμός της προσφοράς και της ζήτησης, αυτή τη φορά στους μισθούς.

Δεν το θεωρώ τυχαίο πως η απόφαση αυτή παίρνεται σήμερα που υπάρχει ο νέος Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ όχι μόνο ΗΠΑ και Ρωσίας αλλά κυρίως Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών. Πως μπορείς μακροπρόθεσμα να μειώσουν τους μισθούς και να κινεζοποιήσουν μια χώρα; Τα εργοστάσια των ΗΠΑ είναι μαντέψτε που. Σωστά, στην Κίνα!

Από αυτή την άποψη μια σεξουαλική απεργία είναι μια καλή απάντηση. Βέβαια προϋποθέτει μαζική συμμετοχή και οργάνωση όπως κάθε απεργία. Το καλό είναι πως δε βλέπω πως μπορούν να την καταστείλουν οι μπάτσοι.

Ακόμα καλύτερη βέβαια είναι η χρήση του προφυλακτικού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger