Home » , » «Για τους Αλβανούς δε λες τίποτα»!

«Για τους Αλβανούς δε λες τίποτα»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 11:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πως δε λέω; Τους ευχαριστώ θερμά για την προσφορά τους στην Ελληνική Οικονομία.

Κάποιοι κατηγορούν τους Αλβανούς γιατί μερικοί από αυτούς έκαναν έγκλημα. Δηλαδή δε βλέπουν τι έκανε η πλειοψηφία, η οποία προσφέρει και ζει αρμονικά, βλέπουν τι κάνουν μερικοί ηλίθιοι, ποινικοί κλπ.

Πριν το κάνω κι εγώ για άλλους να δουν τη γλύκα, να πω καταδικάζουμε κάθε ξυλοδαρμό. Πως στην περίπτωση του φόνου του 42ρονου Δημήτρη δεν έχουμε. 

1) Τα ΜΜΕ να συκοφαντούν το θύμα ως «ναρκομανή κλέφτη που οπλοφορούσε».

2) Τα δικαστήρια δεν θα ρίξουν στα μαλακά το δράστη ή τους δράστες.

3) Οι μπάτσοι δε σκούπισαν τα στοιχεία, ούτε προσπάθησαν να φυτέψουν μαχαίρι.

4) Ένας στρατός ακροδεξιών καθαρμάτων δε θα ξεπλένει τους φονιάδες.

Κοντολογίς δε θα γίνει καμία παρακώλυση της δικαιοσύνης, κανένα κουκούλωμα, όπως έγινε στην περίπτωση της δολοφονίας του Ζακ και όχι μόνο και πως τα ακροδεξιά αποβράσματα που φωνάζουν κατά των Αλβανών υπερασπίζονται δολοφόνους, παιδεραστές και άλλους εγκληματίες.

Μια και μιλάμε για φονιάδες θα τους δώσω μια γεύση, ελπίζω να με συγχωρήσετε που θα γίνω ρατσιστής, καθώς δεν εννοώ τα παρακάτω. Όλοι οι Ορθόδοξοι είναι φονιάδες! «Δεν είμαι ρατσιστής αλλά… έχω φίλους Ορθόδοξους» όμως θα δώσω δυο χτυπητά παραδείγματα.

1) Το μέλος της Χρυσής Αυγής Παντέλης Καζάκος σκότωσε δυο μετανάστες και τραυμάτισε πολλούς άλλους λέγοντας «είμαι Ορθόδοξος εγώ ρε». Βασικά μαλάκας φονιάς είναι, αλλά μην τον διαψεύσω. «Το κακό με τους μετανάστες έχει παραγίνει». Θυμίζει κάτι; Οι ομοϊδεάτες του είναι αυτοί που κατηγορούν τους Αλβανούς για εγκληματικότητα! Από τότε (1999) η ναζιστική συμμορία έχει σκοτώσει πολύ περισσότερους.

2) Εδώ υπάρχει μια έκπληξη. Η ηγουμένη Μαριάμ της Κερατέας. Ποιος θυμάται το 50; Το θηλυκό Ρασπούτιν; Η έκπληξη δεν είναι πως σκότωνε η καλόγρια, έχουν σκοτώσει οι παπάδες κόσμο και κοσμάκη, αλλά ο αριθμός των θυμάτων: 177! Η Μαριάμ Σουλακιώτη φέρεται να διέπραξε τους φόνους και άλλα εγκλήματα, κυρίως βασανιστήρια, στη Μονή Παναγίας Πευκοβουνογιατρίσσας κοντά στην Κερατέα.

Ενθάρρυνε πλούσιες γυναίκες να μπουν στο μοναστήρι. Εκεί τις βασάνιζε άγρια με σκοπό να τις γράψουν την περιουσία τους. Μαντέψτε τι γίνονταν μετά τα θύματα. Πήγαιναν στον Παράδεισο. «Η κατηγορούσα αρχή ισχυρίστηκε επίσης ότι η αυστηρή τήρηση ασκητικών πρακτικών από τους τροφίμους του μοναστηριού οδήγησε στον άσκοπο θάνατο 150 παιδιών από φυματίωση. Τα εν ζωή θύματα της διοίκησης του μοναστηριού από την Σουλακιώτη την κατηγόρησαν επίσης ποικιλοτρόπως ότι τους βασάνισε, τους λιμοκτονούσε, τους φυλάκισε ψευδώς και τους ξυλοκόπησε». Ε το ξύλο δεν βγήκε από τον Παράδεισο; Αγία γυναίκα τι να λέμε τώρα. Το Reuters ανέφερε ότι κατά τη σύλληψή της είχε συγκεντρώσει με αυτόν τον τρόπο τριακόσια σπίτια και αγροκτήματα σε όλη την Ελλάδα μαζί με "χρυσό και κοσμήματα αξίας χιλιάδων λιρών".

Εκεί λοιπόν που θέλω να καταλήξω είναι πως, όπως κανείς από μας δεν ταυτίζει όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς με αυτά τα κτήνη, καλό θα ήταν να το κάνουμε για όλους. Εκτός από του ναζί που είναι όλοι εγκληματίες από ιδεολογία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger