Home » , » Η γαλάζια συμμορία έδωσε κλωτσιά στην Λατινοπούλου;!

Η γαλάζια συμμορία έδωσε κλωτσιά στην Λατινοπούλου;!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 | 10:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Είναι από τα λίγα πράγματα που με εξέπληξαν όταν το άκουσα: Η γαλάζια συμμορία έδωσε κλωτσιά στην Λατινοπούλου;! Δεν έπιασε τη βάση της φασιστικής βλακείας η Αφρούλα; Νόμιζα πως είναι αριστούχος στο ρατσισμό! Δηλαδή πόσο χειρότεροι πρέπει να είναι οι υποψήφιοι των Ναζί Δοσίλογων (ΝΔ);

Πρώτα από όλα να δούμε τι έγινε κι απέτυχε στις εξετάσεις για ακροδεξιός κηφήνας. Είπε πως έχουμε ως χώρα πρόβλημα με την παχυσαρκία δείχνοντας τη φωτογραφία μιας γυναίκας. 
Με την ανεργία δεν έχουμε; Τη φτώχεια; Τη μαύρη αγορά; Σίγουρα έχουμε περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα.

Το λάθος της (κατά τη ΝΔ) είναι πως έβαλε φωτογραφία παρουσιάστριας του καναλιού του κουμπάρου. Γι αυτό κόπηκε. Οι ρατσιστές της ΝΔ δεν τολμούν να πουν χοντρό το Βαγγέλη, ούτε ότι καπνίζει. Ισχύει και για τους υπαλλήλους του. Έχει σημασία ο βάρος του καθενός και η συνήθεια; Για το ναζισμό φαίνεται πως έχει.

Το πραγματικό πρόβλημα με τη Λατινοπούλου είναι πως, αν έβαζε υποψηφιότητα, η γαλάζια συμμορία θα έχανε περισσότερους ψήφους. Αφήστε που κάποια βλακεία θα έλεγε (όπως έκανε σήμερα) και θα έτρεχαν να τη δικαιολογήσουν. Κάπου αλλού θα τη βολέψουν, όπως κάνουν συνήθως. 

Οι Τζήμερος - Μπογδάνος βέβαια, βρήκαν ευκαιρία να πάρουν το τεφαρίκι από τη ΝΔ και οι γαλάζιοι φασίστες να το παίξουν αντιρατσιστές!

Μια και ασχολούμαστε με θέμα του σωματικού βάρους, ας πούμε δυο λογάκια. Δικαίως ο κόσμος αγανάκτησε. Γιατί το σώμα μας είναι δικό μας. Δεν πέφτει σε κανένα λόγο πόσα κιλά είμαστε. Εκτός αν είναι ο ιατρός μας που τον επισκεφτήκαμε για πρόβλημα υγείας. Ο κόσμος σωστά κατάλαβε πως η παχυσαρκία χρησιμοποιείται όπως άλλα παρόμοια για την επιβολή ναζιστικής δικτατορίας. Άλλωστε η παχυσαρκία έχει πολλές αιτίες που δεν αφορούν πάντα τον ίδιο τον άνθρωπο. Κληρονομικοί παράγοντες, φάρμακα κλπ. 

Αν ενδιαφέρονταν λοιπόν για την υγεία μας θα έκαναν ότι στην Κούβα: Θα είχαν γιατρούς, νοσοκομεία, φάρμακα, τις απαραίτητες υποδομές και δε θα απαξίωναν το ΕΣΥ. Το ότι μας λένε ακόμα και το τι θα φάμε και πόσο κρύβει πίσω του χούντα. Το ίδιο κάνουν οι παπάδες. Η υποκρισία τους με έκανε άθεο, αφού μας λένε πως «είναι αμαρτία να τρώμε κρέας Παρασκευή», αλλά οι ίδιοι βγάζουν το σκασμό για την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πρόκειται λοιπόν για εξουσία, να συνηθίζουμε να δεχόμαστε εντολές.

Πρέπει να πούμε πως η Λατινοπούλου είναι χρήσιμη ηλίθια, γιατί δείχνει που φτάνει ο ρατσισμός. Οι ναζί δεν πρόκειται να σταματήσουν στους αλλόθρησκους, τους κομμουνιστές, τους ξένους. Θα βρουν τρόπο να διχάσουν ξανά και ξανά. Γιατί; Γιατί τα αφεντικά τους αυτό θέλουν. Να ασχολούμαστε με κάτι άλλο εκτός του ταξικού πολέμου. «Σκούρα ή ανοιχτή επιδερμίδα; Εύσωμοι ή αδύνατοι; Εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι; Ψηλοί ή κοντοί;» Δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Φυσικά ίδιοι είναι όλοι τους στη ΝΔ. Τους είπε ο Μητσοτάκης «βρείτε τρόπο να ρίξετε την ευθύνη σε όσους έχουν προβλήματα υγείας». Πάει να πει «δεν εμβολιάστηκες, δεν έχει ΜΕΘ. Καπνίζεις; Δεν έχει χημικοθεραπεία, αν πάθεις καρκίνο. Τρως; Πλήρωνε εσύ για τυχόν εγχείρηση καρδίας»! Η Λατινοπούλου, επειδή είναι βλαμμένη, βρήκε αυτό. Οι άλλοι είναι το ίδιο σκατόψυχοι, αλλά πολύ πιο πονηροί…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger