Home » , » Ξαναγύρισαν…

Ξαναγύρισαν…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 | 12:23 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αμβλώσεις και όπλα: Πίσω στο 50. Τι μένει; Να επιστρέψει ξανά η δουλεία. Έτσι κι αλλιώς σε μεγάλο βαθμό επέστρεψε.

Γιατί η γυναίκα να μην ορίζει το σώμα της; Γιατί αυτό ένα σκαλοπάτι για το υπόγειο που νομίσαμε πως ανεβήκαμε και τώρα κατεβαίνουμε πάλι.

Πρέπει να γεννηθούν τα παιδιά κι ας δολοφονηθούν από κάποιο συμμαθητή τους που θα οπλοφορεί.

Γιατί δεν ανήκουμε στους εαυτούς μας. Ανήκουμε σε όσους εξουσιάζουν. Νομίζετε πως θα σταματήσουν στις γυναίκες; Πέφτουμε προς τα πίσω.

Θεωρούμαστε μηχανές. Οι γυναίκες και μηχανές αναπαραγωγής λούμπεν εργατών ή στρατιωτών.

Έχει σημασία που πολλές από αυτές θα κινδυνεύσουν περισσότερο τώρα; Που θα κάνουν παράνομα ότι πριν έκαναν νόμιμα και με ασφάλεια; Καμία για τους φασίστες. Μέχρι να έχουμε μηχανικούς σκλάβους, που θα μας αντικαθιστούν πλήρως, θα έχουμε αυτή την κατάσταση.

Πολύ έξυπνες μηχανές μη φτιάξουν μόνο, γιατί η Επανάσταση θα είναι μονόδρομος. Μην κοιτάτε τους ανθρώπους υπάρχει μεγάλο ποσοστό ηλιθιότητας.

Ο Μεσαίωνας δεν έρχεται επί προεδρίας σωβινιστή Τραμπ. Τον φέρνουν οι δήθεν Δημοκρατικοί. Μάλιστα αν γίνονταν κάτι τέτοιο επί ανισσόροπου Τραμπάκουλα θα είχαμε μεγάλες φασαρίες. Αλλά γίνεται επί ζόμπι του Λευκού Οίκου, οπότε ο μπάτσος μπορεί να δολοφονήσει πιο άνετα.

Ποιοι είπαμε χάρηκαν όταν βγήκε ο Μπάιντεν; Ποιοι τον ψήφισαν; Σικέ είναι το παιχνίδι, όσο δεν υπάρχει πραγματική Ισότητα. Τώρα είναι η εποχή της επιστροφής των ναζί.

Γιατί ξεχάσαμε τι σημαίνει ναζισμός. Οι περισσότεροι δεν τον έζησαν και σαν ηλίθιοι πρέπει να πάρουν μια γεύση ακροδεξιών κοπράνων οι ίδιοι δε μαθαίνουν από τα λάθη των προηγουμένων.

Χαίρονται και τα δικά μας κτήνη γιατί θα έχουμε περισσότερη δυστυχία.

Δώσε τις προϋποθέσεις να σου κάνω παιδιά. Πως θα τα μεγαλώσω; Εκεί υπάρχει ατομική ευθύνη.

Στην ουσία όμως θέλουμε φθηνά εργατικά χέρια και στρατιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! Δεν έχει καμία σημασία αν με τις άθλιες συνθήκες αυξηθεί τρομερά η παιδική θνησιμότητα, οι μηχανές θα παράγουν περισσότερους από όσους πεθαίνουν. Είστε σίγουροι;

Γιατί δεν φροντίζουμε αυτούς που ήδη ζουν; Αν περάσουν καλά θα θέλουν να κάνουν κι απογόνους. Ε δεν είμαστε ίσα κι όμοια. Κάποιοι πρέπει να είναι σκλάβοι για να στηθούν οι πυραμίδες τάφοι των Φαραώ…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger