Home » , » Η "δικαιοσύνη" τους απέναντι στους αγωνιστές της τάξης μας, και απέναντι στα μεγαλολαμόγια της τάξης τους.

Η "δικαιοσύνη" τους απέναντι στους αγωνιστές της τάξης μας, και απέναντι στα μεγαλολαμόγια της τάξης τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 | 5:30 μ.μ.


Οι δικαστές μας αποφάνθηκαν. Ο εκπαιδευτικός  Ηλίας Σμήλιος, και ο δικηγόρος, πρ. μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ζήσης Κλεισιάρη, είναι "ένοχοι", Το "αδίκημα" μου είναι ότι σαν πρωτοπόρα μέλη του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», μιας κίνησης η οποία δραστηριοποιείτε αποτελεσματικά στην ματαίωση πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών, και η οποία έχει γίνει καρφί στα μάτια μεγαλοσυμβολαιογράφων, και κορακιών, μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους προσπαθήσουν να ματαιώσουν πληστηριασμούς που οδηγούσαν τα μοναδικά σπίτια φτωχών οικογενειών στα νύχια τραπεζιτών και κορακιών. 

Εκαναν το "έγκλημα" να σταθούν δίπλα σε φτωχά χρεωμένα νοικοκυριά για να μην οδηγηθούν σε παντελή εξαθλίωση. Την "παρανομία" αυτή την διέπραξαν στις 7 Ιούνη 2017, και η σημερινή δικαστική ετυμηγορία ήταν να τιμωρηθούν οι "ένοχοι" με 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 

Την προσοχή σας τώρα. Οι αγωνιστές αυτοί μέσα σε πέντε χρόνια οδηγήθηκαν στην δικαστική αίθουσα και καταδικάστηκαν για την αλληλεγγύη που έδειξαν σε ανθρώπους της τάξης μας.
Χτες γράφαμε για δυο μεγαλολαμόγια της δικιά τους τάξης. Τους αδελφούς Ψωμιάδη και τα πεπραγμένα τους όταν είχαν την ευθύνη της διοίκησης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Το κατηγορητήριο τους αποδίδει ότι τσέπωσαν μίζες πάνω από 1.000.000 ευρώ και το δημόσιο ζημιώθηκε πολύ περισσότερα. 
Γράφει σήμερα η εφημερίδα "Μακεδονία": "Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ζημίωσαν την πρώην Νομαρχία με κάμποσα εκατομμύρια ευρώ. Αφορούν, ως γνωστόν, 456 έργα, συνολικής αξίας 15,4 εκατ. ευρώ τα οποία δόθηκαν με απ' ευθείας αναθέσεις σε εργολάβους με τη μέθοδο των κατατμήσεων, ζημιώνοντας τη Νομαρχία με περίπου 6,5 εκατ. ευρώ, καθώς και μερικές δεκάδες. συμβάσεις με ιδιώτες εργαζόμενους που εισέπραξαν παράνομα χρήματα, ζημιώνοντας το δημόσιο με σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ".

Και συμπληρώνει το ίδιο δημοσίευμα: "Η υπόθεση να σέρνεται εδώ και σχεδόν 15 χρόνια από τη στιγμή που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες και αποκαλύψεις του Τύπου ...  Η δε πλευρά των κατηγορουμένων φαίνεται να κάνει ό,τι μπορεί για να μεταθέσει χρονικά, στα όρια της παραγραφής, την οριστική κρίση της Δικαιοσύνης".

Και προφανώς όλη αυτή η μεθόδευση δεν οφείλετε σε κινήσεις των αδελφών Ψωμιάδη. Είναι η γενικότερη λειτουργία της αστικής "δικαιοσύνης" όπως γράφαμε
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger