Home » , » Θρησκευτικά τροπάρια με παράσιτα ...

Θρησκευτικά τροπάρια με παράσιτα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 | 9:00 π.μ.


Τα δυο παραπάνω εξώφυλλα είναι από περιθωριακές φυλλάδες που δεν αξίζει κανείς να ασχολείται σοβαρά μαζί τους. 

Το ότι όμως 5.000 αναγνώστες θα πληρώσουν για να αγοράσουν την φυλλάδα του Χίου και απείρως περισσότεροι θα πληροφορηθούν, βλέποντας την κρεμασμένη στα περίπτερα, ότι χαρακτηρίζει την "πεθερά του Κούλη" απατεώνισσα -κάτι ξέρουν τα τηλεοπτικά κανάλια και την εξαιρούν από την παρουσίαση των εφημερίδων- μπορείς να το θεωρήσεις και άξιο αναφοράς. 

(Κι αυτό βασικά για το γεγονός ότι προεξοφλούμε ότι δεν θα υπάρξει καμιά αντίδραση. Το ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν με τον "γραφικό Χίο" είναι κάτι που δεν μας πείθει. Δηλαδή ήταν ποιοι "ευαίσθητα" κάποια άλλα πρόσωπα, από τον Σπίρτζη μέχρι τον Κικίλια και τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα, που κινήθηκαν δικαστικά σε βάρος του Χίου για πρωτοσέλιδα του;). 

Μάλιστα η προκλητικότητα των δημοσιευμάτων και το ακαταδίωκτο του Χίου έφτασε στο σημείο να βάζει στο στόχαστρο του ακόμα και την ηθική ακεραιότητα του Αρχιεπισκόπου. Ο εκδότης - "δημοσιογράφος" απολαμβάνει μια περίεργη ασυλία για μια σειρά απίστευτων δημοσιευμάτων του, σε βαθμό να αναρωτηθούμε κάποια στιγμή: Μήπως κυβερνάει αυτό τον τόπο ο Μακελάρης, Στέφανος Χίος;).  

Οσο για το διπλανό σημερινό εξώφυλλο που υπάρχει στην αρχική φωτογραφία, της πατσαβούρας του Κουρτάκη, Ontime, αυτό εντάσσεται στο γεγονός που είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Οτι δηλαδή το τελευταίο διάστημα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις η εκμετάλλευση του "θρησκευτικού προϊόντος" των "θαυμάτων", από ανταγωνιστές που δεν έχουν το χρίσμα και το κεντρικό μαγαζί της "Εκκλησίας Α.Ε"

Είπαμε. Πολύ προσοδοφόρο το επάγγελμα της χριστεμπορίας, αλλά αυτοί που το ασκούν πρέπει να έχουν την έγκριση της κεντρικής διεύθυνσης. Μην τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger