Home » , » Προς τον Πολάκη και τη μήνυση που του έκαναν από site της ΝΔ: Παύλο, άδραξε την ευκαιρία!

Προς τον Πολάκη και τη μήνυση που του έκαναν από site της ΝΔ: Παύλο, άδραξε την ευκαιρία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 | 11:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μήνυση με βάση τα εδάφια του αντιρατσιστικού Νόμου κατέθεσε σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Η υβριστική ανάρτηση Πολάκη για την οποία θα διωχθεί:

«Άλλο να ΕΙΣΑΙ χριστιανός κι άλλο να μασκαρεύεις

Ή τους φτωχούς θα βοηθάς ή ΕΣΠΑ θα γυρεύεις….

Άλλο να κάνεις το σταυρό με το δεξί σου χέρι

κι άλλο να κανείς δέηση για του Καρατζαφερη…

(..και του Παττακού τα παιδιά και ορφανά αντιστοίχως)

Και νοών νοείτο!»

Στη συνέχεια μας γράφουν για το άρθρο 1 του ν. 927/1979…

Πέρα από το ότι κανένα στοιχείο δεν υπάρχει βάση του συγκεκριμένου αντιρατσιστικού νόμου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατηγορεί τον Ιερώνυμο πως δεν είναι Χριστιανός και σε καμιά περίπτωση δεν τον υβρίζει επειδή είναι Χριστιανός, οπότε, ακόμα κι αν παραπεμφθεί ο Πολάκης, θα αθωωθεί πανηγυρικά, ο σκοπός τους δεν είναι αυτός.

Μάλιστα βάση του ίδιου νόμου οι ίδιοι πρέπει να διωχθούν όχι μόνο για άρθρα μίσους κατά των αλλοθρήσκων, gay κλπ που έχουν γραφεί κατά καιρούς, αλλά κι επειδή δεν είναι καθόλου χριστιανικό site, είναι πολιτικό, επομένως παρουσιάζονται ως κάτι που δεν είναι.

Ο λόγος που έκαναν αυτό είναι ολοφάνερος: Να βρουν αφορμή τα τρολλ της γαλάζιας συμμορίας να πουν κατά του Πολάκη, τον οποίο έχουν μεγάλο άχτι, τώρα μάλιστα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Να πουν πως τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την Εκκλησία. Στην ουσία πρόκειται για πολιτική δίωξη, για συκοφαντία ανάλογη αυτής της Δούρου. Τα ξέρουμε καλά αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα των δήθεν φυλάκων της αρετής.

Τώρα όμως ο Πολάκης έχει μια μεγάλη ευκαιρία: Να ξεμπροστιάσει το συγκεκριμένο site της ΝΔ κάνοντας μήνυση για ψευδή καταμήνυση! Το θέμα είναι θα το κάνει; Αν το κάνει, πρόκειται να γελάσουμε πολύ, γιατί υποψιάζομαι πως πίσω από αυτούς τους γιαλαντζί ιεροεξεταστές είναι άλλοι, πολιτικοί της γαλάζιας συμφοράς.

Περιμένω ακόμα τον κύριο – κυρία εισαγγελέα να ψάξει για τα διάφορα δήθεν θαύματα που γράφουν στο συγκεκριμένο ιστότοπο. Γιατί οι παπάδες που τάχα τα κάνουν, αύριο μεθαύριο θα κάνουν προεκλογική εκστρατεία υπέρ της δεξιάς του κυρίου.

Αυτά για την ώρα.

ΥΓ Προσυπογράφω τη μαντινάδα του Πολάκη. Ο Ιερώνυμος είναι υποκριτής. Μάλιστα είμαι «πιο Χριστιανός» από αυτόν σ’ ένα σημείο: Ποτέ δε θα δεχόμουν ν’ αλλάξει η ώρα της Ανάστασης. Ήταν ένα εντελώς παράλογο μέτρο της ΝΔ, αντίστοιχο μ’ αυτό των όρθιων ή της μουσικής, το οποίο δε βοήθησε σε τίποτε απολύτως και οι 30.115 νεκροί ως τώρα το αποδεικνύουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιουνίου 2022 στις 12:03 π.μ.

"Δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεββατι" Ορμησαν ολοι οι παιδερατουστρες (του "ιερου" EMO συμπεριλαμβανομενου) ή σκετες αγ(ρ)ιες λουγκρες να φανε τον Παυλο. Μα βρε παιδι μου κι εσυ, κοψτο το τσιγαρο!!! Βλεπεις οτι προκαλεις τα ευγενη ηθη και τα ιερα οσια τους. Και κλεισε επιτελους το στομα σου, χαλας την σουπα των "συντροφων" σου, παμε και σε εκλογες αφου...Στα δικα μας τωρα. Ειναι τετοια η καταντια, που πλεον δεν θα φτανει μονο ενας "Αρης" ή μονο ενας "Γιοζεφ"...Ασε που θα πεσει πολλη δουλεια, κουραση και ιδρωτας για εκεινα τα πηγαδια, που λεγαμε. Δεν τ' αφηνουμε για αργοτερα; Μη σου πω να περιμενουμε την αταξικη κοινωνια...Τωρα καθαριζει ο Αλεκσης με τα Πασοκια και ο Περισσος με τα παιδια και εγγονια της Αλεκας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger