Home » , » Η σαπίλα του αστικού συστήματος δια στόματος "αρχικοριού" Μαυρίκη σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν 12 (!) χρόνια

Η σαπίλα του αστικού συστήματος δια στόματος "αρχικοριού" Μαυρίκη σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν 12 (!) χρόνια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 | 5:28 μ.μ.

Θα ρίξουμε αργότερα μια ματιά στην συνέντευξη που έχει παραχωρήσει  στο Documento της Κυριακής «κοριός» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Χρήστος Μαυρίκης, Σύμφωνα με τα όσα προαναγγέλλει το έντυπο ο Μαυρίκης "αποκαλύπτει  σκοτεινές ιστορίες του παρελθόντος ενώ μονοπωλεί ένα ακόμα σκάνδαλο υποκλοπών με πρωθυπουργό Μητσοτάκη".

Δεν ξέρουμε αν αυτό το "σκοτεινό" πρόσωπο θα αναφέρει στην συνέντευξη στο έντυπο του Κώστα Βαξεβάνη, φαντασιώσεις ή πραγματικά γεγονότα. Αυτό που γνωρίζουμε ότι στην χώρα όπου υπήρξαν οι γνωστές ιστορίες του Τόμπρα, του Μαυρίκη και του Γρυλάκη, στο κράτος το οποίο υπήρξε νεκρός -ο Κώστας Τσαλικίδης εμπλεκόμενος σε μεγάλο σκάνδαλο παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων πολλών μελών της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου και του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή- είναι απαράβατος κανόνας ακόμα και για ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στον αντιεξουσιαστικό -αναρχικό χώρο να μην μιλάει ποτέ για σοβαρά θέματα στο τηλέφωνο.

Σε σχέση τώρα με τον αρχκοριό Χρήστο Μαυρίκη. Ανατρέχοντας το αρχείο μας βρήκαμε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει πριν 12 (!) χρόνια. Και συγκεκριμένα στις 10 Μάρτη του 2010. 

Απ' αυτή αντιγράφουμε ένα απόσπασμα, μια εικόνα της διαχρονικής σαπίλας του αστικού συστήματος:

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου αναπαράγαγε και σχολίασε εχτές ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι το άθλιο υποκείμενο Μαυρίκης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους παρακρατικούς μηχανισμούς του Γρυλάκη με την πολιτική κάλυψη και καθοδήγηση Μητσοτάκη.

Γνωστή σε γενικές γραμμές και αυτή η πλευρά του «εφιάλτη της Δημοκρατίας» και «αρχιερέα της διαπλοκής» Μητσοτάκη.

Από κει και πέρα όμως ο Μαυρίκης ασέλγησε βάναυσα στην μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και απάντηση δεν πήρε.

Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι εξωφρενικό να ακούς έναν κακοποιό του κοινού ποινικού δικαίου, ένα άτομο που θήτευσε σε παρακρατικούς μηχανισμούς να λέει ότι πρέπει να του χρωστάει χάρη ένας πρώην πρωθυπουργός που τον «προστάτευσε» για να μην βρεθεί στην φυλακή!!!!!

Οσοι από μας έχουμε χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι ξέρουμε, ή μάλλον μπορεί να υποθέσουμε βάσιμα, τι κρατάει στα χέρια του ο Μαυρίκης και μπορεί τόσο προκλητικά να απευθύνετε στην γυναίκα του Ανδρέα Παπανδρέου ξέροντας ότι θα τουμπεκιαστεί και θα αφήσει την μπόχα του Μαυρίκη να πλανάτε χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Αλλά ας αφήσουμε την Μιμή. Κανένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απ’ αυτά που απέκτησαν πολιτική παρουσία –και περιουσία- χάρη στον Ανδρέα Παπανδρέου δεν αγανάκτησε να ζητήσει εξηγήσεις;

Ή μήπως όλοι γνωρίζουν ότι ο Μαυρίκης κρατάει «χαρτιά και ντοκουμέντα» και μπορεί να εκβιάζει όποιον θέλει ανενόχλητος;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger