Home » , » Για τον αναρχικό -αντιεξουσιαστικό χώρο "δουλεύει" η κυβέρνηση Μητσοτάκη; (Βίντεο)

Για τον αναρχικό -αντιεξουσιαστικό χώρο "δουλεύει" η κυβέρνηση Μητσοτάκη; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 | 8:00 π.μ.


Σήμερα ο κρατούμενος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στην 42η μέρα απεργία πείνας  διεκδικώντας το δικαίωμά του σε υφ' όρου απόλυση, κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και να μην αντιμετωπίζει την εκδικητικότητα των κατασταλτικών μηχανισμών,

Αφού θυμηθούμε την δικαστική απόφαση που απέρριψε το αίτημα του φυλακισμένου, σας παραπέμπουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση, ώστε να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει και αφορούν την περίπτωση αυτού του αναρχικού. 
Να θυμίσουμε μόνο ότι το Σάββατο 9/7 είναι προγραμματισμένη Πανελλαδική πορεία στην Λαμία, σαν μορφή αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνει ο Μιχαηλίδης για να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα του. 

Εδώ θέλουμε και να σημειώσουμε και ένα άλλο γεγονός. Τις υπηρεσίες που προσφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον αντιεξουσιαστικό και αναρχικό χώρο. 
Μόνο έτσι μπορεί να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι χτες δεκάδες χιλιάδες άτομα που παρευρισκόταν στη Συναυλία του Λεξ στη Νέα Σμύρνη έκαναν δεκτό με χειροκροτήματα που συνοδεύτηκαν και με το γνωστό αναρχικό σύνθημα "το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά", το μήνυμα που διαβάστηκε εκ μέρους της Συνέλευσης  Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας, αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη.
  
Το παρακάτω βιντεάκι είναι αδιάψευστος μάρτυρας του γεγονότος που αναφέραμε:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger