Home » , » Ο φερετζές του ακροδεξιού.

Ο φερετζές του ακροδεξιού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 8:00 π.μ.

Γράφεις ο mitsos175

Να λοιπόν πως σκέφτεται ένας ακροδεξιός. «Πούτιν = Χίτλερ, ναζί Κιέβου καλοί, κι όσοι δεν είναι μαζί τους είναι προδότες! Μάλιστα εθνοπροδότες»!!! Έθνος, εθνικισμός και γιαλαντζί κομμουνισμός. Οι Κομμουνιστές είμαστε διεθνιστές ή κάνω λάθος; Ο διεθνισμός είναι “η πολιτική και πολιτισμική αντίληψη, που προωθεί την ένωση των λαών και των εθνών, πέρα από εθνικά στεγανά και σύνορα”. Πέρα από εθνικά στεγανά, το ’χούμε;

Όταν καπιταλιστές ναζί πάνε γυρεύοντας για πόλεμο, έχουν ευθύνη. Τεράστια ευθύνη. Προδοσία είναι να καταδιώκεις μειονότητες μέσα στη χώρα σου, γιατί όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Μειονότητα δεν είναι μόνο οι Εβραίοι. Σήμερα το Ισραήλ είναι ένα μιλιταριστικό κράτος που κάνει γενοκτονία στην Παλαιστίνη. Κάνει καλά γιατί είναι Εβραίοι, ή ότι όποιος είναι με το Ισραήλ, δεν είναι ρατσιστής; Είναι βαθιά νυχτωμένοι κάποιοι.

Τι άλλο είναι προδοσία; Να θέλεις να συνεχίζει ένας πόλεμος με μόνο σκοπό τη φθορά του αντιπάλου χωρίς να κερδίσει κάτι ο λαός. Αυτό σημαίνει να γίνει η χώρα σου ρημαδιό και να πεθάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα. Για να δω τον δήθεν ήρωα να πολεμά στην πρώτη γραμμή. Χωρίς τα κολπάκια της προπαγάνδας. Γίνονται τροφή για τα κανόνια οι Ουκρανοί, για να μείνει ο ναζί στην εξουσία; Μη σώσει και μείνει!

Η Ουκρανία χρειάζεται ειρήνη για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί. Οι Ρώσοι στην καταγωγή δεν θέλουν την Ουκρανία. Γι αυτό έγινε πόλεμος από 2014. Δεν άρχισε τώρα. Το ΝΑΤΟ, επειδή είναι μαριονέτα ο Ζελένσκι, τον βοηθά. Αν ήταν αντίστροφα τα πράγματα, θα μιλούσε για φασίστα που καταπιέζει, για εγκληματία που ξεκίνησε τον πόλεμο, ενώ θα διέλυε το Κίεβο με τους βομβαρδισμούς, όπως έκανε πολλές φορές αλλού και στο Βελιγράδι.

Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο. Ο καθένας από τη μεριά του έχει επιχειρήματα. Το 1912 πχ οι Έλληνες επιτέθηκαν στην Τουρκία (μαζί με άλλες Βαλκανικές χώρες) για να απελευθερώσουν εδάφη που κατοικούσαν Έλληνες και άλλοι που δεν ήταν Τούρκοι. Το 1974 οι Τούρκοι βρήκαν αφορμή να εισβάλουν στην Κύπρο με επιχείρημα την προστασία της μειονότητας, ενώ οι Έλληνες φασίστες βίαζαν και σκότωναν. Για ψάξτε για τη σφαγή της Μαράθας, του Σανταλάρη και της Αλόας. Επειδή δεν τα λένε δημόσια;

Τίποτε δεν δικαιολογεί τον πόλεμο, γιατί δεν γίνεται γι αυτά που ισχυρίζονται, γίνεται για οικονομικούς λόγους. Ουκρανοί, Ρώσοι, Αμερικάνοι, όλοι βομβαρδίζουν αμάχους, όταν πολεμούν. Αυτά που λένε όλοι οι μιλιταριστές είναι κουραφέξαλα. Στην Ουκρανία έδειξαν χάρτη που λένε ποιες χώρες θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση, αν πάρει πίσω τα εδάφη η Ουκρανία! Μόνο τους Ιταλούς βλέπω κερδισμένους, που θα αναλάβουν το Κίεβο. Μην ξεχνάμε και το δικό μας που «θα χτίσει νοσοκομείο στη Μαριούπολη», γιατί έχτισε τόσα στην Ελλάδα!

Προδότης, καραπροδόταρος κατά την ανθρωπότητας, είναι αυτός που πολεμά άλλο συνάνθρωπο για χάρη μερικών καθαρμάτων που κυβερνούν και που μας βάζουν σε πόλεμο. Πολεμώ μόνο τον ταξικό εχθρό. Γιατί μόνο νίκη στον ταξικό πόλεμο μας συμφέρει. Οπότε ναι, αν μου δώσουν όπλο, θα το στρέψω εκεί που πρέπει: Στους καταπιεστές. Τα περί εθνοπροδοτών με κάνουν και γελάω. Τα λένε συνήθως οι πραγματικοί προδότες καταστροφείς του λαού. Ο προδότης κρύβεται πίσω από τις λέξεις έθνος και κουνάει τη σημαία για ξεκάρφωμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

10 Ιουλίου 2022 στις 1:53 μ.μ.

Σύντροφε Μήτσο, γενικώς καλά το πάς στο Ουκρανικό πρόβλημα, αν και εκτός γραμμής, καθόσον το κόμμα είναι κατά του ιμπεριαλισμού απόπου κι αν προέρχεται και γενικά δεν ανακατεύεται με πράματα που καίνε.
Μπορεί να βομβαρδίζουν όλοι αμάχους όπως λες, υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια, που είναι βασικότατη: Η Ουκρανία δεν είναι αμυνόμενη χώρα, είναι επιτιθέμενη!!! αμυνόμενη είναι η Ρωσία. Στόχος του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου και των πατρώνων του δεν είναι τόσο οι Ρώσοι της Ουκρανίας (τι πα να πει ρωσόφωνοι; οι ελληνόφωνοι κατά τεκμήριο είναι Έλληνες, οι τουρκόφωνοι Τούρκοι, οι Ιταλόφωνοι Ιταλοί κ.ο.κ.) όσο η ίδια η Ρωσία.
Η Ρωσία λοιπόν είναι αμυνόμενη και η Ουκρανία μαζί με την συλλογική Δύση οι επιτιθέμενοι. Είναι ακριβώς το ίδιο σκηνικό,συλλογική ήταν η Δύση στην επίθεση του Ναπολέοντα, συλλογική επίθεση της Δύσης ενάντια στην ΕΣΣΔ ήταν και η επίθεση του Χίτλερ.
Αυτό το μαρτυρούν πολλά γεγονότα. Καταρχήν η τρομερή στρατιωτική προετοιμασία του ΝΑΤΟ στο Ντονμπάς. Π.χ. υπάρχει μία περιοχή διπλα στο Ντονέτσκ, η Αβντέεβκα, από την οποία χτυπούν οι ναζί τους άμαχους και δεν έχει καταφέρει η τεράστια στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας να τους ξεριζώσει. Δεν πολεμάει η Ρωσία με την Ουκρανία, αλλά με το συλλογικό ΝΑΤΟ. Επίσης, πολλά έχουμε να μάθουμε για τα βακτηριολογικά όπλα που ετοίμαζαν οι νατοϊκοί φονιάδες στην Ουκρανία. Τέλος, αλλά κορωνίδα, θυμόμαστε όλοι τον ανεκδιήγητο ναζί Ζελένσκι που διακήρυχνε ότι θα φτιάξει πυρηνικό όπλο. Ενάντια σε ποιόν θα το χρησιμοποιούσε αυτό το όπλο; Μα βέβαια , ενάντια στη Ρωσία. Επειδή όμως στη Ρωσία παίζουν σκάκι ( το οποίο έμαθαν από τους γειτόνους τους Ιρανούς και Κινέζους) και όχι το πουλί τους, δεν περίμεναν τους ναζί να επιτεθούν αλλά πρόλαβαν και τους επιτέθηκαν στην έδρα τους. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
Ο ναζισμός ποτέ δεν ξεριζώθηκε ολοκληρωτικά. Η αμερικανονατοϊκή Δύση τον υιοθέτησε, τον προστάτεψε και τον χρησιμοποιεί όποτε τον χρειαστεί. Τι έκαναν οι Αζόφ στη Μαριούπολη; μα ότι και η Χρυσή Αυγή στο Πέραμα! μπράβοι των εφοπλιστών και του μεγάλου κεφαλαίου ήταν. Τα περί πατρίδας κλπ τους προέκυψαν εκ των υστέρων, όταν απέναντι τους δεν είχαν πλέον γυναίκες και παιδιά να βασανίζουν, αλλά τον Ρώσο στρατιώτη!
Γιατί η Δύση επιτέθηκε ενάντια στη Ρωσία; ας ρωτήσετε τον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ και τον Μπρεζίνσκι...

10 Ιουλίου 2022 στις 9:10 μ.μ.

Τι να απαντησεις σε ενα παρα πολυ σωστο σχολιο??? Ουδεν.

12 Ιουλίου 2022 στις 8:07 μ.μ.

Καλά το έχετε τερματίσει ορισμένοι. Άντε και στον Βελόπουλο Πειραιώτη. Μη πας στον Λαφαζάνη κατευθείαν Βελόπουλο για σένα το λέω γιατί θα χάσεις χρόνο. Άκου εκεί η Ουκρανία...επιτιθέμενη. Η Ρωσία άρπαξε την Κριμαία το '14, επέβαλε ΡΩΣΟΔΟΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ στο Ντονμπάς και τώρα το καταπίνει ολοκληρωτικά, η Ρωσία είναι που βομβαρδίζει, σκοτώνει, ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ και ισοπεδώνει τα πάντα ΕΝΤΟΣ ουκρανικού εδάφους, η Ρωσία είναι που ΔΕΝ αναγνωρίζει ουκρανικό έθνος, η Ρωσία ΠΡΟΣΑΡΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ εδάφη, τα ρώσικα ΚΡΑΤΙΚΑ μέσα προπαγανδίζουν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ σε βάρος των Ουκρανών, η Ρωσία είναι που εισέβαλε ΜΕΣΑ στην Ουκρανία αλλά η Ουκρανία είναι η...επιτιθέμενη.

Ναι μιλάμε για τρομερή παρουσία του ΝΑΤΟ. Τόσο που η Ρωσία κερδίζει στο Ντονμπάς. Και καλά άμα ήταν τόσο...τρομερή η παρουσία του ΝΑΤΟ γιατί μέσα στα οκτώ αυτά χρόνια η Ουκρανία δεν πήρε πίσω Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ; Μιλάς για τα...πυρηνικά του Ζελένσκι όταν η Ρωσία είναι που απειλεί με...πυρηνικά την Δύση:

https://www.iefimerida.gr/kosmos/rosia-mporei-na-katastrepsei-hores-nato-pyriniko-polemo-symmahos-poytin

https://www.capital.gr/story/3631175/purinikes-apeiles-sti-rosiki-tileorasi-se-deuterolepta-exafanizontai-londino-parisi-berolino

Λες και ο άλλος είναι υποχρεωμένος να ανέχεται βομβαρδισμούς, προσαρτήσεις εδαφών, ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ και όλα τα "ωραία". Βέβαια εσύ είσαι με το δίκαιο του...ΧΙΤΛΕΡ οπότε ψιλά γράμματα αυτά για σένα. Άλλωστε εσύ απαιτείς από κάθε χώρα να ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ στον ΝΕΟΧΙΤΛΕΡ και όποιος αντιστέκεται είναι...ο εχθρός.

Καλά για την Χρυσή Αυγή τι μιλάς; Αφού είναι ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ υπέρ του Πούτιν. Σύμμαχοί σου είναι τι τους κατηγορείς;

Το ουκρανικό αποκάλυψε το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ είστε εχθροί των λαών και του παγκόσμιου προλεταριάτου.

Μισείτε την Ουκρανία, μισείτε τον ουκρανικό λαό, είστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ διότι δεν σκύβει το κεφάλι στον ΝΕΟΧΙΤΛΕΡ σας.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΕΞΩ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΚΑΤΩ Η ΜΑΥΡΟ-ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΗ ΡΩΣΟΔΟΥΛΗ ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger