Home » , » Αδωνης: "Πατρίς, - Θρησκεία, - Οικογένεια" και στο μέσον ... μπαγιόκο

Αδωνης: "Πατρίς, - Θρησκεία, - Οικογένεια" και στο μέσον ... μπαγιόκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 | 11:00 π.μ.


Κοίτα τι θυμόμαστε τώρα (και όχι τυχαία). 

Αρχές, λοιπόν, Ιούλη του 2020 η εφημερίδα Documento είχε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, τις διαστάσεις τις οποίας ακόμα αγνοούμε. Ανάμεσα στα άλλα, πληροφορηθήκαμε για έναν πρώην ισχυρό υπουργό της Ν.Δ -οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι θήτευσε πανίσχυρος υπουργός στην Κυβέρνηση του Αν. Σαμαρά και σήμερα είναι βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας- ο οποίος δεν έχει ανάμειξη μόνο σε οικονομικά εγκλήματα, αλλά συμμετείχε ως πελάτης στην στην έκδοση ανήλικης κοπελίτσας.

Η συγκεκριμένη μάλιστα τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε  όπως υποκλέψει η ΕΥΠ -επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και προϊστάμενο αυτής της βρόμικης κρατικής υπηρεσίας τον Γ. Ρουμπάτη- έχει ως εξής:

Εγκέφαλος (σ.σ μαφιόζικης σπείρας): -  Έχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

- Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

- Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

- Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

- Εγκέφαλος: Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.

- Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

- Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

- Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

- Εγκέφαλος: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα, είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Οταν, λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή γι' αυτή την αποκάλυψη έκανε λόγο για «ελαφρότητα» και «ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα». Είναι δηλαδή ιδιωτικό θέμα το αν ένας υπουργός, του οποίου οι αποφάσεις ρυθμίζουν τις ζωές μας, είναι διεστραμμένος παιδεραστής. Κοίτα αντιλήψεις που έχουν οι θιασώτες του τρίπτυχου: "Πατρίς, - Θρησκεία, - Οικογένεια"!

Υ.Γ: Μια υπενθύμιση για να το ποιόν του κ. "αδιευκρίνιστα ποσά", που συμβάλει καθοριστικά στο να πολιτογραφηθεί Ελληνας, Τούρκος μαφιόζος.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger