Home » , , » Σαλάτα προπαγάνδας.

Σαλάτα προπαγάνδας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 | 8:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ο διευθυντής της CIA διαψεύδει τις φήμες για τον Πούτιν: Είναι υγιέστατος, δεν έχει τίποτα».

Εμ δεν είναι ο θεός Κιμ (μεγάλη η χάρη του), να πεθαίνει και να ανασταίνεται. Ιησού, λυπάμαι, αναστηθήκατε μόνο μια φορά. Ο Κορεάτης το κάνει συνέχεια.

Στο μεταξύ οι πράκτορες της CIA είναι υπερβολικά μαλάκες, γιατί τις φήμες για τον Πούτιν τις διέδωσαν οι ίδιοι μαζί με τους Ουκρανούς.

«Φωτιά στην Πεντέλη: Η αποτίμηση της πρώτης μάχης με τις φλόγες».

Μια χαρά τα πήγε η κυβέρνηση κάηκαν περισσότερα στρέμματα κι από όσα ήθελαν οι φίλοι του κόμματος, που μετά θα χτίσουν στα καμένα.

«Ιταλία: Υπό κατάρρευση η κυβέρνηση Ντράγκι - Προς πρόωρες εκλογές η χώρα».

Και στα δικά μας. Να δω το βράδυ των εκλογών που θα κρυφτούν οι δημοσκόποι.

Στο μεταξύ «Ο Ντράγκι ανακοίνωσε την παραίτησή του».

Περίμεναν οι Ιταλοί προκοπή από τραπεζίτη;

Ο τραπεζίτης είναι το δόντι που αλέθει όλες τις τροφές. «Είναι τα πιο περίπλοκα δόντια στα θηλαστικά». Τι να σου κάνει ο κυνόδοντας; Τραπεζίτης, όλα τα μασάει, μέχρι και σπίτια.

«Καιρός – Meteo: Καύσωνας διαρκείας με 40°C μέχρι το τέλος του μήνα»

Χωρίς ρεύμα – επομένως κλιματισμό – και με μόνες διακοπές αυτές του νερού! Για να δείτε πως είναι η Κόλαση. Μασάμε όμως εμείς από τέτοια; Μητσοτάκη ψηφίζουμε, μαζοχιστές είμαστε. Έλα για να ψηθούμε ντάρλιγκ!

Δε θέλω ηττοπάθειες. Όσοι γλύτωσαν από τη φωτιά, υπάρχει ο καύσωνας. Η κυβέρνηση πάντως φροντίζει να πάμε στον άλλο κόσμο διαβασμένοι. Τόσοι παπάδες.

Όπως και μπάτσοι. Οι πρώτοι στην Ευρώπη σε μπάτσους. 400 πυροσβέστες 600 μπάτσοι στην πυρκαγιά. Μην κάποιος κακή κουβέντα για το Μητσοτάκη. Με το «Μητσοτάκη γαμ…» τον βούτηξαν!

Σκοπός είναι να μην χαλαρώνουμε.

«Κοροναϊός: Έρχεται η κορύφωση του 6ου κύματος – Πόσο θα αυξηθούν οι θάνατοι».

Πολύ! Ελπίζει η κυβέρνηση. Δεν πέθαναν όλοι οι συνταξιούχοι. Θα βάλουν πρόστιμο σε ζουν για να μάθουν να «επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό». Οι συνταξιούχοι, όχι τα λαμόγια της δεξιάς.

Μητσοτάκης – Λοβέρδος. «Το πρόβλημα είναι πως δεν πεθαίνουν οι γέροι». Ναι ρε γαμώτο, δεν μας έχει βγει ακόμα η ψυχή! Αλλά μην απογοητεύσετε εκεί στη ΝΔ και τη τσόντα, το ΚΙΝΑΛ. Κάτι θα κάνετε γι αυτό.

Μια ακόμα δόση ίσως; Με χλωρίνη αυτή τη φορά για να έχουμε αποτέλεσμα...

Για τους ψηφοφόρους αστικών συμμοριών μια σημείωση: Πλάκα κάνω, Μην το κάνετε!

Κι αν παρεξηγηθήκατε κάποιοι, κάντε μια βουτιά στη θάλασσα. Αν είστε νεοδημοκράτης που υποστηρίζει παιδεραστή, μείνετε στο βυθό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger