Home » , » ΑΡΔ: Τα χειρότερα καθίκια.

ΑΡΔ: Τα χειρότερα καθίκια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 | 8:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι είπε ένας βόθρος; Ποιος; Δεν έχει σημασία, όλοι οι βόθροι τα ίδια έχουν και μυρίζουν παρόμοια. Πως για τη γυναικοκτονία φταίει που έχουμε λίγους μπάτσους!!!

Το τερμάτισαν! Νομίζω πως το είπε μπάτσος και οι ΑΡΔ συμφώνησαν.

Ότι τι; Δεν διόρισε αρκετά βαφτιστήρια ο Μητσοτάκης; Στις φωτιές θυμάστε που είχαμε περισσότερους μπάτσους από πυροσβέστες; Πόσους δηλαδή ακόμα να πάρει;

Στο μεταξύ «χαρά» που θα κάνουν τα ανήλικα με τόσους μπάτσους! Βιάζουν και δέρνουν! Όχι όλοι - αυτό έλειπε - αλλά πήξαμε στα «μεμονωμένα περιστατικά».

Να δούμε τώρα πόσο λείπουν οι μπάτσοι. Το 2016 ήμασταν από τις πρώτες χώρες στην ΕΕ σε αριθμό αστυνομικών, μας περνούσε μόνο η Κύπρος. Στην ΕΕ υπήρχαν 318 αστυνομικοί ανά 100.000 κατοίκους εμείς είχαμε 492! 54,72% περισσότερους.

Από τότε, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουν διοριστεί χιλιάδες μπάτσοι, έχουμε αγοράσει χιλιάδες περιπολικά και κάθε λογής εξοπλισμό που βέβαια χρησιμοποιείται για καταστολή.

6.938 ήταν τα κακουργήματα το 2021. 5.267 ήταν το 2020 σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας της ΕΛΑΣ. Αύξηση 31,73%! «Περίεργο» ε; Πήραμε περισσότερους μπάτσους, όμως η εγκληματικότητα αυξήθηκε! Καθόλου περίεργο, γιατί οι μπάτσοι δεν είναι για να πιάνουν εγκληματίες, όπως πιστεύουν οι αφελείς, αλλά να διαλύουν διαδηλώσεις. Κι αυτό έκαναν αφού έχουμε ακόμα πιο άγρια και βίαιη συμπεριφορά.

Οι γυναικοκτονίες έχουμε επίσης αυξηθεί όχι γιατί λείπουν μπάτσοι, αλλά γιατί η νοοτροπία του μπάτσου είναι βαθιά ριζωμένη στους σωβινιστές. Εξηγώ:

Τη σκότωσε γιατί τον απάτησε! Καλά έκανε! Ήταν μαλάκας πήγε με άλλον. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν αντέχεις χωρίζεις, δε σκοτώνεις.

Του είπε να χωρίσουν, τη σκότωσε! Τι έπρεπε να κάνει η γυναίκα; Να πάρει όπλο, να ταμπουρωθεί και να του στείλει τελεσίγραφο με διπλωμάτη;

Στην περίπτωση της προπαγάνδας των ΑΡΔ. Η γυναίκα είχε πάει στους μπάτσους και είπε θα με σκοτώσει. Οι μπάτσοι την έγραψαν κανονικά!

Σε όλες - μα όλες τις περιπτώσεις, ο άντρας νομίζει πως η γυναίκα είναι κτήμα του. Πως θα γίνεται αυτό που θέλει ο ίδιος. Πως θα διατάζει κι η άλλη θα υπακούσει, αλλιώς θα πεθάνει! Η νοοτροπία που λέγαμε.

Αφήνω το γεγονός πως έμαθαν καλά το μάθημα οι φονιάδες. Σκοτώνουν και μετά πάνε και παραδίνονται. Ο Μπαλάσκας έκανε δουλειά. Σε συνδυασμό μάλιστα με τους δικαστές που έχουν παρόμοια ιδεολογία…

Να πω καλό λόγο για μια Αγία: Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Πανέμορφη και πανέξυπνη. Πανέμορφη, γιατί ήθελε να την παντρευτεί πλούσιος αξιωματούχος. Πανέξυπνη, γιατί προκείμενου να μην παντρευτεί 15 χρονών, πήγε σε μοναστήρι. Έζησε ως τα 104…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger