Home » , » Τι είδους "μύγα τσίμπησε" τον Δένδια και τιμάει προσωπικότητες του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος;

Τι είδους "μύγα τσίμπησε" τον Δένδια και τιμάει προσωπικότητες του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 | 11:44 μ.μ.

 
Ε, βάλθηκε να τρελάνει τους καραδεξιούς ο Νίκος Δένδιας! Ο υπουργός Εξωτερικών σίγουρα δεν είναι τόσο ανιστόρητος και δεν μπορεί, κάπου θα διάβασε για το ποιος ήταν ο κομμουνιστής ηγέτης Nguyen Tat Thanh, που στην ιστορία έχει μείνει γνωστός  ως Χο Τσι Μινχ, ο «φωτισμένος».  
Δεν μπορεί να αγνοεί ότι υπήρξε μια από τις πιο λαμπρές μορφές στην ιστορία του διεθνούς επαναστατικού κινήματος, ο άνθρωπος που συνέβαλε στα μέγιστά στον ηρωικό αγώνα των Βιετναμέζων κομμουνιστών στις μάχες που έδωσαν εναντίον των Γάλλων και των Αμερικανών αποικιοκρατών.

Οσο για την μεταφορά της τέφρα του Κώστα Σαραντίδη (Διαβάστε την ανάρτησή που τιτλοφορούσαμε "Μια φορά αντάρτης πάντοτε αντάρτης"), αυτή είχε ανακοινωθεί στην συγκινητική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Κώστα Σαραντίδη που είχε γίνει τέλη Ιούνη στο STUDIO new star art cinema με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που ο κομμουνιστής ήρωας των Λαϊκών Ενόπλων Δυνάμεων του Βιετνάμ, έφυγε απ' την ζωή. Αναμένεται, λοιπόν τις επόμενες μέρες η τέφρα του Κώστα Σαραντίδη να μεταφερθεί στο Βιετνάμ και θα αποτεθεί με τιμές στο στρατιωτικό κοιμητήριο της πόλης Da Nang.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απορία μας, τι είδους "μύγα τσίμπησε" τον Δένδια και τιμάει προσωπικότητες του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. 

Αλήθεια, μετά απ' αυτά πώς να αισθάνεται ο κατά δήλωση του «σιχαίνομαι τους κομμουνιστές», αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο "τσεκουράτος" υπουργός και οι συν αυτώ, νεοδημοκράτες; 


Κάτι είναι πάντως ότι ο υπουργός Εξωτερικών ανάγκασε τον Μπογδάνο να καταφύγει σε υπογλώσσια 😜

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger