Home » , » Ξεδιάντροποι ψεύτες.

Ξεδιάντροποι ψεύτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 | 8:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ρεζίλι γίναμε άλλη μια φορά σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα οι βλαμμένοι της ΝΔ έμπλεξαν και τους Αρμένιους στα ψέματά τους!

«Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ποτέ δε ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός» απάντησαν οι Αρμένιοι, κι ο ήχος της σφαλιάρας έκανε το γύρο του πλανήτη πολλές φορές.

Άλλωστε το να κάνεις χατίρια οποιασδήποτε ξένης μυστικής υπηρεσίας είναι το ίδιο άσχημο, όσο η παρακολούθηση αυτή καθ’ αυτή. Για την Αρμενία ήμασταν όλοι σίγουροι, για την Ουκρανία είχαμε αμφιβολίες λόγω μαστούρας του Ζελένσκι. Τελικά όμως κι αυτοί έκαναν ρόμπα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ψέμα λοιπόν. Ξεδιάντροπο. Ποιοι λένε ξεδιάντροπα ψέματα; Οι ξεδιάντροποι ψεύτες. Αυτούς ψηφίσαμε, περαστικά μας. Γελάμε τώρα με τα χάλια μας.

«Ανακεφαλαιώνοντας. Η Αρμενία και η Ουκρανία έκαναν αίτημα παρακολούθησης του Ανδρουλάκη, η Ελλάδα δέχτηκε χωρίς να το γνωρίζει ο Πρωθυπουργός της, ο οποίος έχει πάρει από το 19 τον έλεγχο της ΕΥΟ κι έχει βάλει διοικητή έναν δικό του άνθρωπο. Απόλυτα λογικό, μην το συζητάτε».

«Πιο πιθανό θα ήταν η Αρμενία να παρακολουθούσε τον Φωκά Ευαγγελινό για κλέψει καμιά χορογραφία για τη γιουροβίζιον»

«Την "νόμιμη" τηλεφωνική υποκλοπή σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη την είχαν ζητήσει η Αρμενία και η Ουκρανία επειδή τον θεωρούσαν ύποπτο για κατασκοπία υπέρ της Κίνας. Όχι, δεν κάνω πλάκα. Σήμερα αυτές τις μαλακίες διαρρέουν μετά σοβαροφάνειας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Η ΝΔ συνηθίζει τα ξεδιάντροπα ψέματα. Οι άλλοι; Εισαγγελείς, δικαστές; Το έχουμε πει ξανά: Δε φτάνει να φύγει η γαλάζια εγκληματική οργάνωση των ψευτών, των απατεώνων, των βιαστών, παιδεραστών, δολοφόνων κλπ. Πρέπει να καθαρίσει όλος ο βόθρος. Αυτό αποκλείεται να το κάνουν οι ρεφορμιστές.

Ο πανικός της ΝΔ είναι ολοφάνερος. Πρώτα από όλα ένας από τους ΑΡΔ δε βρέθηκε να πει στον Κούλη, που κατεβάζει τέτοιες ιδέες «Βρε βλάκα, θα εκτεθούμε χειρότερα»! Όχι, όπως ακριβώς οι Γερμανοί με το Χίτλερ, έκαναν κάθε κουταμάρα που τους έλεγε.

Στο μεταξύ έχουμε πιάσει πολλούς λαγούς, όχι ένα. Η ΝΔ απείλησε τον Ανδρουλάκη πως θα βγάλει τα άπλυτά του στη φόρα! Για να ακούσουμε τι θα πουν. Θα παραδεχτούν δημόσια πως τον παρακολουθούσαν; Το ξέρουμε ήδη. Θα πουν πως χτυπά γυναίκες, όπως αφήνουν να εννοηθεί τα γαλάζια τρολλ; Έχουν αποδείξεις; Στον εισαγγελέα! Μας κυβερνά συμμορία, κι αν υπήρχε έστω δικαιοσύνη που κρατά τα προσχήματα, θα ήταν ήδη μέσα και το κατηγορητήριο θα αυξάνονταν. Παρακολούθηση και τώρα εκβιασμός!

Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες; Το μαλάκες πάει στους ψηφοφόρους, το καθάρματα πάει στο τι βγαίνει από την κάλπη, όταν ψηφίζουν μαλάκες. Βέβαια πολλοί δεξιοί είναι συνηθισμένοι. Ρουφιάνοι μια ζωή, έβγαλαν αυτούς που τους εκπροσωπήσουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger