Home » , » Αρχισε η "ορχήστρα" του Μαρινάκη να παιανίζει τον χορό του Ζαλόγγου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Αρχισε η "ορχήστρα" του Μαρινάκη να παιανίζει τον χορό του Ζαλόγγου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 | 6:51 μ.μ.


Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το τεράστιο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών κυβέρνηση και δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της έχουν πάθει  βέρτιγκο. 

Λειτουργούν ασυντόνιστα, κάθε κυβερνητικό στέλεχος και "ενσωματωμένος" γραφιάς αυτοσχεδιάζει και χρησιμοποιώντας μια τακτική κράμα μαφίας και χυδαίας κουτσομπόλας της γειτονιάς της γειτονιάς, προσπαθούν να "σώσουν οτιδήποτε  αν σώζεται" και πάνω απ' όλα τον νέο Μωυσή.

 Ολο αυτό το σκηνικό διοχετεύει αφόρητη μπόχα που σου δημιουργεί ασφυξία. 

Το να ακούς τον Νίκο Ρωμανό, ένα τύπο που κατόρθωσε να γίνει από παρατράγουδο της Πάνια  διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας και να συμπεριφέρεται σαν τριτοκλασάτος μαφιόζος δηλώνοντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι γνωρίζει το περιεχόμενο των τηλεφωνικών υποκλοπών«…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…», είπε επί λέξη χτες στον Σκάι), αντιλαμβάνεσθε τι μήνυμα -με κυβερνητική προτροπή- ήθελε να στείλει.

Οταν βλέπεται την Ομάδα Αλητείας να υιοθετεί ένα τρισάθλιο συκοφαντικό ποστ του γνωστού ακροδεξιού σεξιστή Κρανιδιώτη με στόχο τον Ανδουλάκη, (μετά το κράξιμο το κατέβασε, ενώ παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και από άλλα διαδικτυακά δεξιά τρολ), εύκολα συμπεραίνετε ότι το κυβερνητικό κόμμα βρίσκεται σε πανικό.

To Editorial όμως με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα η φυλλάδα του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας, το απογείωσε! Η κυριακάτικη φυλλάδα του Συγκροτήματος Μαρινάκη το "Βήμα της Κυριακής" στέλνει ένα τρανταχτό μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η πρόχειρη αναγνώσει του δείχνει ότι πιθανόν απαιτεί η εργοδοσία του, ο Μαρινάκης δηλαδή, κάποιο παρασκηνιακό αντάλλαγμα για να συνεχίσει ο συγκεκριμένος όμιλος να είναι κυβερνητικό φερέφωνο. Ας μην κάνουμε αυθαίρετες όμως εκτιμήσεις και ας δούμε το γεγονός.

Η φυλλάδα γράφει καθαρά ότι η ΚΥΠ/ΕΥΠ κατάντησε "εξαρτημένο παραμάγαζο που έχει διαβρωθεί από ξένες υπηρεσίες και από σκοτεινά επιχειρηματικά δίκτυα, με δόλιους σκοπούς" και υπονοεί ότι για την κατάσταση αυτή ευθύνεται αποκλειστικά ο Κυρ. Μητσοτάκης στην αποκλειστική ευθύνη του οποίου υπάγεται.

Εχουν αρχίσει δηλαδή για καλά τα όργανα εκ μέρους της "ορχήστρας" του Μαρινάκη. Αν έχει αρχίσει να κάνει πρόβες για τον χορό του Ζαλόγγου με αποδέκτη το συνονθύλευμα των στελεχών του "επιτελικού κράτους" μένει να το δούμε. 

Δεν πρέπει, επίσης, να λησμονούμε ότι ο βασικός επικοινωνιακός προπαγανδιστικός κυβερνητικός μηχανισμό σιτίζεται από το ταμείο του Μαρινάκη και δευτερευόντως από του Αλαφούζου.   

Αξίζει να παρακολουθήσουμε το Editorial του "Βήματος":

Οι πρώτες πληροφορίες φέρουν την παραιτηθείσα ηγεσία της ΕΥΠ να έχει περιπέσει σε πάμπολλα αμαρτήματα, να έχει συνδεθεί και εν πολλοίς να έχει διαβρωθεί από ξένες υπηρεσίες και από σκοτεινά επιχειρηματικά δίκτυα, με δόλιους σκοπούς. Μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι παρακολουθήσεις δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και εσχάτως πολιτικών.

Εφθασε η ΕΥΠ να ελέγχει σχεδόν 25.000 επισυνδέσεις τον χρόνο. Ο αριθμός από μόνος του σοκάρει, προκαλώντας ερωτηματικά. Η ευκολία επίσης με την οποία η διοίκησή της αποδέχθηκε αιτήματα ξένων υπηρεσιών να παγιδευθεί το τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, την εποχή που ήταν ευρωβουλευτής, δηλώνει το μέγεθος της φθοράς, της επιπολαιότητας, της έλλειψης δημοκρατικής ευαισθησίας και βεβαίως της διάβρωσης που έχει υποστεί. Αυτή δεν ήταν Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Σουρωτήρι ήταν, τρύπια από όλες τις απόψεις. Η δράση και η συμπεριφορά των υπευθύνων της μάλλον σε εξαρτημένο παραμάγαζο παρέπεμπε παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger