Home » , » Φωτογραφία να ‘ναι…

Φωτογραφία να ‘ναι…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 | 6:44 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Ο κλόουν Μπόρις από τη Νέα Μάκρη εθεάθη στην Εύβοια. Και φροντίζει να μην κρύβεται. Οπως στο Λονδίνο έκανε καθημερινά τζόγκινγκ επιδεικνύοντας τα χρωματιστά σώβρακα που έχει στη ντουλάπα του, έτσι και στην Εύβοια κυκλοφοράει πέρα δώθε, μασαμπουκιάζει σε ταβέρνες, απολαμβάνει το ούζο και φωτογραφίζεται μ’ όποιον του το ζητήσει. 

Ετσι έπεσε και πάνω στον αλήστου μνήμης Μυλωνά, εκείνον τον παλιό σταρ της μεταμεσονύκτιας trash tv, ο οποίος φρόντισε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία στο Instagram.
Θα του ευχόμασταν να φωτογραφιστεί και με τον Μένανδρο τον Φουρθιώτη, αλλά αυτός είναι στη φυλακή. Γι’ αυτό τροποποιούμε την ευχή: Με το καλό και με την Πέπη Τσεσμελή! 

Kαι μια φιλική συμβουλή της στήλης προς τον Μπόρις: να το προσέξει λίγο με το ούζο, γιατί βαράει κατακέφαλα κι έτσι άμαθος που είναι, βγαίνει με γλαρό το μάτι στη φωτογραφία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Αυγούστου 2022 στις 9:01 μ.μ.

Ο ενας ο ηλιθιος στην Ευβοια, ο αλλος ο πανηλιθιος στις Κυκλαδες...Πως να τους μαζεψεις, μπας και γυρισουμε καποιο sequel. Να κερδισει και η χωρα κατι. Μετα το περας των γυρισματων να τους στειλουμε στον Αρη για δοκιμαστικα. Θα πανε!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger