Home » , , » Μητσοτάκης: Παίζει το τελευταίο του χαρτί μήπως και αποτρέψει τον πολιτικό του θάνατο.

Μητσοτάκης: Παίζει το τελευταίο του χαρτί μήπως και αποτρέψει τον πολιτικό του θάνατο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 8:00 π.μ.

Αν και φέρουν τα ονόματα τριών διαφορετικών συντακτών, τουλάχιστον τρεις Κυριακάτικες εφημερίδες, -αυτές που είδαμε εμείς- "Βήμα", Real news και "Πρώτο θέμα" έχουν πανομοιότυπα άρθρα που είναι γραμμένα ακριβώς στο ίδιο πνεύμα, απλώς οι διατυπώσεις έκφρασης αλλάζουν μόνο. 
Και αυτά μας λένε ότι η κυβέρνηση, με την ομιλία του Μητσοτάκη, στις 11 Σεπτέμβρη στην έναρξη της ΔΕΘ, θα επιχειρήσει να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας να προσπεράσει το σκάνδαλο των υποκλοπών που την συγκλονίζει συθέμελα και να πετάξει την μπάλα ... στις υποσχέσεις για παροχές. 

Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα θα έχουμε το "Μητσοτάκης δώστα όλα". Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και αφού θα έχει προηγηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών και θα ανακοινωθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από την ΕΥΠ "με νέες δικλείδες ασφαλείας", ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη σαν .... άγιος Βασίλης που θα μοιράζει δώρα.

Θα γνωστοποιήσει μέτρα τιθάσευσης του πληθωρισμού, θα εγγυηθεί ότι η χώρα μας θα έχει η ενεργειακή επάρκεια εν όψει του χειμώνα, και επικαλούμενος ότι "λόγω τη εντυπωσιακής πορείας του τουρισμού, βρέθηκε πρόσθετος δηµοσιονοµικός χώρος" θα ανακοινώσει "σημαντικές αυξήσεις που έρχονται στις συντάξεις για πρώτη φορά από την εποχή των μνημονίων,  νέα (τρίτη κατά σειρά) αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, καθώς και νέα μέτρα ανακούφισης για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας".  

Πιθανόν ο πολιτικός απατεώνας, νιώθοντας εντελώς στρυμωγμένος να επιχειρήσει να αναστρέψει το μαύρο κλίμα που υπάρχει γι' αυτόν, με την γνωστή μέθοδο της παροχολογίας. Εχοντας δίπλα του ένα γιγάντιο επικοινωνιακό μηχανισμό -που τον συντηρεί με δικά μας χρήματα- παίζει το τελευταίο του χαρτί για να αποφύγει τον πολιτικό του θάνατο. Θα του βγει; Μένει να το δούμε ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger