Home » , » Αναμενόμενη αυτογελοιοποίηση κυβέρνησης και γαλάζιων τρολ

Αναμενόμενη αυτογελοιοποίηση κυβέρνησης και γαλάζιων τρολ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 | 10:08 μ.μ.


Λογικά αν είχαν την παραμικρή τσίπα επάνω τους τα κυβερνητικά στελέχη καθώς και τα διαδικτυακά γαλάζια τρολ, τώρα έπρεπε να έψαχνα τρύπα να κρυφτούν

Ολοι αυτοί που έγραφαν τις προηγούμενες ανακοινώσεις τις αστυνομία, μαζί και η συγχορδία των "εθνικά σκεπτόμενων" που μας διατυμπάνιζαν με κάθε τρόπο τα παραμύθια ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι πρόσφυγες σε νησίδα στον Εβρο, είναι μύθευμα ο θάνατος του πεντάχρονου παιδιού και επικαλούταν ότι τα αποτελέσματα των ερευνών που έκαναν οι Ελληνικές αρχές drones και thermal cameras επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς τους, τώρα θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται και να ζητάν συγνώμη. 

Φυσικά είναι πολυτέλεια για Μουτζήδες και Παπαπαναγιώτου να έχουν τέτοιες ευαισθησίες. Εδώ πήγαν να μας τρελάνουν όλους/ες ισχυριζόμενοι ότι τα βίντεο που βλέπαμε από το Channel 4 και το Spiegel είναι "τηλεοπτικές παραγωγές" και ότι οι ανακοινώσεις διεθνών οργανώσεων είναι αντιπολιτευτικά κατασκευάσματα!

Και άντε να προσπεράσεις τα ανώνυμα δεξιά τρολ του διαδικτύου που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούσαν να μας κάνουν να πιστέψουμε την εικονική πραγματικότητα που μας σερβίριζαν οι υφιστάμενοι του Θεοδωρικάκου και η κυβέρνηση. 
Να μην δώσεις επίσης βαρύτητα στην αυτογελοιοποίηση των κυβερνητικών στελεχών που μόλις πριν μερικές ώρες αρνούνταν κατηγορηματικά μια πραγματικότητα που σήμερα αναγκάζονται να αποδεχθούν.
Ο Παπαχαλάς όμως που διευθύνει μια σοβαρή υποτίθεται δεξιά εφημερίδα, την "Καθημερινή" και ο διευθυντής του "Ελεύθερου Τύπου", ενός εντύπου της συντηρητικής παράταξης, Πάνος Αμυράς πώς ανέχονται να φιλοξενούν αρθρογράφους που αποδεδειγμένα πια διασπείρουν face news;


Υ.Γ:
Το αξιοσημείωτο επίσης είναι η δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος αυτές της μέρες από το in.gr του Μαρινάκη. Σήμερα έχει ένα από τα πληρέστερα ρεπορτάζ που αφήνουν εντελώς εκτεθειμένη την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger