Home » , , » Ενα πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ., ο Ν. Καραχάλιος περνάει πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενα πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ., ο Ν. Καραχάλιος περνάει πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 | 12:24 π.μ.

Ο Νίκος Καραχάλιος δεν είναι ένα τυχαίο πρώην στέλεχος της Ν.Δ. Ηταν  πρώην πρόεδρος χάραξης στρατηγικής της Ν.Δ επί εποχής Κώστα Καραμανλή αλλά και Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το πώς έχει καταλήξει ένας απ' τους πιο σφοδρούς πολέμιου του Κυρ Μητσοτάκη, είναι μια άλλη ιστορία. 

Πιθανόν κάποιοι αναγνώστες/ιες μας να θυμάστε τις αποκαλύψεις που έκανε -παρόμοιες είχε κάνει και ο επίσης δεξιός Μανώλης Κοττάκης-  για το δυσώδες παρασκήνιο  στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ, που ανέδειξαν αρχηγό της τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Το παρακάτω ηχητικό το έχει αναρτήσει στο youtube η ιστοσελίδα Militaire News και σ' αυτό ακούμε την συνέντευξη που έδωσε χτες στο ραδιόφωνο "105.5 στο Κόκκινο" το πρώην στέλεχος της Ν.Δ .

Ξεκινώντας  την τοποθέτηση του ο Ν. Καραχάλιος εξέφρασε την απορία «πως είναι δυνατόν ένας υπάλληλος της ΝΔ, ο κ. Νίκος Ρωμανός να γνωρίζει τα στοιχεία για τις παρακολουθήσεις κατά του κ.Νίκου Ανδρουλάκη και να αφήνει και αιχμές για προσωπικές του υποθέσεις. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση είναι βόθρος»

«Το Γουότεργκέιτ ήταν σοβαρό σκάνδαλο σε σοβαρό κράτος. Εδώ πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη…Ο Γκοτζαμάνης με κοστούμι», συνέχισε  ο Καραχάλιος.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας τύπος γεμάτος εσωτερικές αντιφάσεις. Είναι ανασφαλής και ταυτόχρονα αλαζονικός, ήταν μια απ' τις εκτιμήσεις του, για για διατυπώσει την άποψη ότι «με την παραίτηση Δημητριάδη ο επισυνδεδεμένος Μητσοτάκης προσπαθεί να αποσυνδέσει την ευθύνη από πάνω του».

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο ο Μητσοτάκης πρέπει να παραιτηθεί γιατί όσο παραμένει πρωθυπουργός δεν θα βρεθεί μόνο απολογούμενος στην Εξεταστική Επιτροπή αλλά θα οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο αυτός και οι συνεργάτες του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger