Home » , » Προαγωγή Κυριάκου Μητσοτάκη: Από κάθαρμα σε φονιά!

Προαγωγή Κυριάκου Μητσοτάκη: Από κάθαρμα σε φονιά!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | 8:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δε μας έσωσε τελικά ο «Μωυσής» έτσι; Βουλιάξαμε. 33111 νεκροί, παρόλα αυτά συνεχίζουν την ίδια δολοφονική πολιτική απαξίωσης και υποβάθμισης του ΕΣΥ.

«Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την έκθεση του επ. καθηγητή Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, για τους θανάτους ασθενών με Covid-19 που διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ, αλλά και την αποκάλυψη ότι αποκλείστηκε χωρίς αιτιολόγηση από την πρόσβαση σε στοιχεία, ο Θεόδωρος Λύτρας επισημαίνει ότι η ανοιχτή πρόσβαση στα πρωτογενή δεδομένα είναι όρος διαφάνειας, που δημιουργεί εμπιστοσύνη».

«Είναι τόσο γελοίοι, που ενώ προσπαθούν να απαξιώσουν τη #μελετη_λυτρα, ταυτόχρονα παραδέχονται την ενοχή τους, με το να του απαγορεύουν την πρόσβαση στα στοιχεία του ΕΟΔΥ».

«Η θνητότητα 97% (εκτός ΜΕΘ) είναι ισοδύναμη με εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι».

Ναι αλλά πήρανε παπάδες, μην πάμε αδιάβαστοι.

Οι δολοφόνοι της ΝΔ ήθελαν να φυλακιστούμε στα σπίτια μας, για να ξεκάνουν, όπως φάνηκε, με την ησυχία τους τους συνταξιούχους. Γιατί ο κορωνοϊός έγινε η αφορμή για πλιάτσικο, για δικτατορία και κοινωνικό Δαρβινισμό με τον αφανισμό όσων είναι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα.

Εδώ και χρόνια έχουμε πει τόσο τι έγινε, όσο και το τι έπρεπε να γίνει. Είπαμε πως η επιστήμη δεν έχει μόνο τα αναποτελεσματικά - όπως αποδείχθηκε - εμβόλια, αλλά και φάρμακα. Τα οποία αν χορηγούνταν, θα έσωζαν ζωές. Όχι παγουρίνο, φάρμακα!

Όπως αποδεδειγμένα έσωσαν ζωές οι λιγοστές ΜΕΘ. Η κυβέρνηση των κατά συρροή και εξακολούθηση δολοφόνων, όφειλε να προλάβει γιατρούς, να πάρει φάρμακα, να φτιάξει ΜΕΘ, νοσοκομεία κλπ. Αντί αυτών μας φυλάκισαν, μας τρομοκράτησαν, μας είπαν ψέματα, μας έριξαν πρόστιμα, καπηλευτήκαν τα εμβόλια πλήττοντας το κύρος της επιστήμης, ενώ βόλεψαν τα γαλάζια κωλόπαιδα στο δημόσιο, ενώ οι κουμπάροι έφαγαν και τα πόμολα!

Τώρα δεν υπάρχουν μόνο πολιτικές ευθύνες, αλλά και ποινικές. Το ζήτημα είναι, θα τολμήσει η «αντιπολίτευση» να ζητήσει ειδικό δικαστήριο; Όσοι χάσαμε τους ανθρώπους μας απαιτούμε την τιμωρία του Μητσοτάκη που από κάθαρμα έγινε εγκληματίας, δολοφόνος χιλιάδων!

Υπάρχουν χώρες που έχουν αναλογικά 1000 φορές λιγότερους θανάτους από μας.

Κίνα, που ξεκίνησε η επιδημία: 4/1.000.000

Βόρειος Κορέα: 3/1.000.000 εμείς 3.212/1.000.000. 1070 φορές περισσότεροι θάνατοι είναι η απάντηση γιατί ΔΕΝ πρέπει να γίνουν όλα ιδιωτικά.

Κούβα: 754/1.000.000. Είπαμε πως θα τα πήγαινε καλύτερα, αν δεν επενέβαιναν οι Αμερικάνοι, οπότε άλλαξαν οι προτεραιότητες για αρκετό καιρό.

Ακόμα και η Ζιμπάμπουε (που λένε κάποιοι) έχει 365/1.000.000.

Υπάρχουν χώρες που είναι χειρότερα. Πχ ΗΠΑ 3.236/1.000.000! Ξέρετε γιατί; Γιατί αφήνουν όσους δεν έχουν λεφτά να πεθάνουν! Γι αυτό πρόκειται για φόνους εκ προμελέτης, για δολοφονική πολιτική.

Ο μέσος όρος των θανάτων είναι 839,9/1.000.000 ενώ η Σουηδία χωρίς κανένα μέτρο έχει 1972/1.000.000, αρκετά υψηλό, όχι όμως τα δικά μας χάλια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger