Home » , » Χριστιανός…

Χριστιανός…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένας 62χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από καταγγελία γυναίκας για ασελγείς πράξεις σε βάρος της και άλλων τεσσάρων ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συνταξιούχος, που έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, φέρεται να απέστειλε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας, όταν ήταν ανήλικη, σε συγγενικό της πρόσωπο από το οποίο ζητούσε αντίστοιχες πράξεις έναντι χρημάτων.

Στο σπίτι του 62χρονου κατασχέθηκε, οπτικοακουστικό υλικό ερωτικού περιεχομένου με τις ανήλικες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία αλλά και κάμερες, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακοί δίσκοι και σκληροί εξωτερικοί δίσκοι κ.α.

Να πούμε πως ο Θ.Σ. εκτός από παρουσιαστής, είναι ένας ακόμα «Χριστιανός», μια ακόμα «θεούσα», όπως οι παπάδες που βίαζαν παιδάκια. Άνθρωπος της Εκκλησίας = τέρας.

Φυσικά σα Χριστιανός Ορθόδοξος (στα λόγια) είναι και Ελληναράς.

Τονίζω πως δεν φταίει ο Χριστός, όλα τα λαμόγια και οι απατεώνες καπηλεύονται σπουδαίους ανθρώπους.

Αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε για την υποκρισία της Εκκλησίας ΑΕ, όπου ένα ακόμα «εκλεκτό μέλος της» είναι διεφθαρμένος εγκληματίας.

Αν υπήρχε Θεός, θα είχε προ πολλού ρίξει αστροπελέκι και θα τον είχε κάνει κάρβουνο, ή ακόμα καλύτερα δε θα άφηνε να γεννηθεί ένα τέτοιο ελεεινό κτήνος.

Να προσέξουμε τώρα μην χαλάσει ο «πολιτισμός» μας από τον Αντετοκούνμπο και κάθε πρόσφυγα, που προσφέρει τη χώρα και που πολλές φορές πέφτει θύμα αυτών των καθαρμάτων.

Δεν έχω άλλο σχόλιο, πάω να ξεράσω από την πολλή «αγάπη στον πλησίον», ειδικά στα ανήλικα...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger