Home » , » Θα χαθεί η ευκαιρία για μεγάλες κοινωνικές αλλαγές στο Ιράν;

Θα χαθεί η ευκαιρία για μεγάλες κοινωνικές αλλαγές στο Ιράν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 | 9:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο γιός του μεγαλύτερου καθάρματος της Περσίας, του διεφθαρμένου δολοφόνου σάχη, πήγε να καπελώσει τις δίκαιες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των γυναικών του Ιράν, οι οποίες διαμαρτύρονται για την ανισότητα, την καταπίεση, την αδικία. Δυστυχώς φαίνεται να τα κατάφερε!

Είπαμε πως οι σύντροφοι Κομμουνιστές στο Ιράν παλεύουν εδώ και χρόνια για την Ισότητα, τη Δικαιοσύνη, την Ελευθερία. Οι σύντροφοι γνωρίζοντας καλά Ιστορία, προσέχουν να μην εκμεταλλευτούν τους αγώνες παράσιτα σαν το γιο του σάχη - μαριονέτα των ΗΠΑ και κάνουν έτσι μεγαλύτερη ζημιά στο λαό.

Μόλις οι Ιρανοί άκουσαν πως ο γιος του σάχη, που ο πατέρας του σκότωσε δεκάδες χιλιάδες αντιφρονούντες, είναι υπέρ των κινητοποιήσεων, βγήκαν στους δρόμους, για να διαδηλώσουν υπέρ της κυβέρνησης!

Να πως γίνεται αμέσως οπισθοδρόμηση. Παρόμοιο κόλπο κάνουν συνέχεια οι φασίστες. Ε, δεν είναι τώρα να ζητάει ο κόσμος Ελευθερία και Ισότητα, που πάνε για Παγκόσμιο Πόλεμο. Μπορεί να βγουν οι Κομμουνιστές και να έχουμε Ειρήνη.

«Στις 23 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους της ιρανικής πρωτεύουσας, Τεχεράνη, για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στην ισλαμική κυβέρνηση της χώρας και να καταδικάσουν ένα κύμα διαδηλώσεων που Ιρανοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ενορχηστρώθηκαν από ξένες δυνάμεις.

Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υποστηρικτές της κυβέρνησης γέμισαν διάφορους δρόμους στο κέντρο της Τεχεράνης μετά την προσευχή της Παρασκευής. Παρά τη ζέστη, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από το Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης μια ώρα νωρίτερα και περίμεναν την έναρξη της πορείας.

Παρόμοιες διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις σε όλο το Ιράν για να καταδικαστούν αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί ταραχοποιούς που υποστηρίζονται από τη Δύση».

Αντί να το βουλώσει ο κηφήνας, φρόντισε να επιβεβαιώσει την κυβέρνηση. «Να από ποιον οργανώνονται οι κινητοποιήσεις! Από το απολειφάδι του μισητού σάχη»! Όταν κυβερνούσε ο σάχης, ο κόσμος υπέφερε. Η διαφθορά και η αυταρχικότητα του δολοφόνου μονάρχη ήταν τέτοια, που ο κόσμος υποστήριξε τον Αγιατολαχ Χομεϊνί, γιατί παρουσιάζονταν ως ο πλέον αντίθετος στους Δυτικούς, τσιράκι των οποίων ήταν ο σάχης. Ο Ιρανός βασιλιάς δεν ήταν ποτέ υπέρ της Ισότητας, απλά έντυνε τις γυναίκες όπως στη Δύση, για να δείξει την υποταγή του στις ΗΠΑ.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μην θέλει τη θρησκευτική αστυνομία και την καταπίεση της θρησκείας, κανείς όμως στο Ιράν δε θέλει τη μοναρχία και την επαναφορά ενός σογιού που ρήμαξε τον κόσμο, που τον τυράννησε περισσότερο κι από κατακτητή! Αυτό το λέω και για τους ντόπιους μοναρχοφασίστες. Όποιος θέλει τον Κοκό, να τον πάρει σπίτι του να τον ταΐζει με δικά του έξοδα, κι αυτόν και τα μούλικα.

Έτσι χάνονται οι ευκαιρίες για κοινωνικές αλλαγές. Αντί να μιλάνε για το θάνατο της κοπέλας και την καταπίεση από τους φανατικούς, το γυρίζουν στο πολιτειακό και την εξωτερική πολιτική…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:54 μ.μ.

Για να προχωρήσουν μεγάλες προοδευτικές αλλαγές τόσο ενάντια στο σκοταδιστικό καθεστώς των ισλαμοπάπαρδων του Ιράν, όπως ακριβώς και εναντίον των αντίστοιχων σκοταδόψυχων ισλαμοχαλίφηδων στα φιλοαμερικάνικα τσιφλίκια των αχόρταγων εμίρηδων της σκλαβωμένης Αραβίας, πρέπει να οργανωθεί πολύ καλά και να εξαπολυθεί την κατάλληλη ώρα μαζικός επαναστατικός ένοπλος αγώνας με επικεφαλής νέα, ανασυγκροτημένα επαναστατικά κομμουνιστικά κόμματα και ευρύτερα λαϊκά κινήματα όλων αυτών των μεσανατολικών λαών. Μέχρι τη στιγμή εκείνη, που θα ξεκινήσει τέτοιος αγώνας (και που πλέον θα ξεκαθαρίζονται ανοιχτά και ανελέητα από τους λαούς οι τύραννοι και τα ιδεολογικά μαντρόσκυλιά τους), πρέπει να δοθεί συστηματικά μάχη ιδεολογική σε όλο το μέτωπο ενάντια στο αφιόνι με το οποίο οι τύραννοι παραμυθιάζουν τους αραβικούς λαούς. Πρέπει πριν την τελική εξόρμηση να αρχίσει να αλλάζει σε υπολογίσιμο η συνείδηση μεγάλου μέρους των καταπιεσμένων λαών της Μέσης Ανατολής και να χτυπηθεί όσο δυνατότερα γίνεται ο ισλαμικός θρησκευτικός σκοταδισμός, που είναι το όχημα της εξουσίας, κοινό χαρακτηριστικό όλων των τυράννων της περιοχής, από τους απαίσιους Ιρανούς μουλάδες της Τεχεράνης μέχρι τους εστεμμένους δολοφόνους της σαουδικής απαίσιας αραβικής πετρελαιοδυναστείας του Ριάντ. Φωτιά και τσεκούρι πρέπει να χτυπήσουν κατακέφαλα όλα αυτά τα μαύρα αιμοβόρα σκυλιά. Να πάει στα τσακίδια όσο γίνεται πιο γρήγορα το μαύρο θρησκευτικό αφιόνι που διακινούν οι ισλαμοσκοταδιστές παπάδες κάθε δόγματος στους λαούς της γης Ανατολής, για να στηρίζουν την τυραννία των αφεντάδων τους..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger